BLOGG PAUS I TVÅ VECKOR!



/ Clara Engström
      

NÄST SISTA INLÄGGET INNAN THAILAND!

Kommer komma ett inlägg till ikväll med ett HejDå! Så ja. Måste iallfall skynda mig. Nu ska jag duscha. Har precis packat färdigt typ. Ska upp vid sju imorgon bitti. Kommer komma bild i nästa inlägg med ett fint HejDå.

/ Clara Engström
  

STICKER SNART HEM TILL MAMMA!

Då kommer Adam snart och hämtar mig. Han ska komma halv ett så han kommer väl snart. Så jag får skynda mig lite. Kommer kanske ett inlägg senare jag får väl se. Hoppas iallafall på de. Om jag hinner så kommer de. Ska dessutom inte ha med min data till min mamma så då får de bli ett inlägg från vår vanliga data.
Här kommer en liten bild på mig och pappa när vi var på Mallorca
.

Var den inte gullig.

/ Clara Engström
    

GILLAR DAGENS OUTFIT!

Idag har jag detta på mig, jag vet att jag inte ska göra så  mycket men jajja!


Svarta tajts - GinaTricot
Ljusa jeans - Only
Svart linne - H&M
Beige ''kofta'' - Spirit
Mobilväska - Blond
Halsband - Lindex

/ Clara Engström
    

THAILAND IMORGON!

Yeee, imorgon åker jag till Thailand. Fast jag åker på morgonen. Så då kommer de inte bloggas på lång tid men de får ni stå ut med. Sen när jag kommer tillbaka så kommer de ju massa bilder!

Idag ska jag packa färdigt de sista hemma hos pappa sen kommer Adam och hämtar mig vid halv ett typ. Så ska jag packa ner allt i min väska. Har ju bara lagt fram lite kläder hemma hos mamma så jag har fullt upp hela kvällen så uppdateringen kommer suga.

En lite sommar bild sen i sommras. Tycker bilden är så härlig. Ni kanske har sett bilden innan men då får ni se den igen!

/ Clara Engström
    

SVAR PÅ KOMMENTAR

julia wall om SOM VISSA VILLE JAG SKULLE HA MER AV.:
Kommentar: så fint du var med löshår, du passar riktigt bra i de :)
Svar:            Tack så mycket Julia, blev själv riktigt nöjd med de. De är nästan helt min färg. Men
                     mitt hår är lite mörkare men de kommer ju att blekas i Thailand.

/ Clara Engström
       

I LIKE REA!

Idag var jag på väla en sväng. Köpte en tätte gullig ''kofta'' eller vad man kan kalla de!


Hunkydory. Köpt på Spirit för 1000kr, fast de var ju 30% så jag köpte ju den för 700kr.
Kommer komma bilder när jag har den på mig.

/ Clara Engström
   

SVAR PÅ KOMMENTAR

Anonym om BILDER PÅ MIG MED LÖSHÅRET PÅ!:
Kommentar: fint!
Svar:           Tack!

Uppskattar namn i alla kommentarer. MEn i denna kommentaren gjorde de inte så mycket men snälla ni skriv namn!

/ Clara Engström
     

SOM VISSA VILLE JAG SKULLE HA MER AV.

Vissa ville ju att jag skulle ha mer outfitar. Så här kommer en för idag!


Jeans - GinaTricot
Svart linne - H&M
Kofta - Odd Molly
Mobilväska - Blond
Halsband - Lindex

/ Clara Engström
    

BILDER PÅ MIG MED LÖSHÅRET PÅ!

Varsågod Julia. Du ville ju se bild med mitt löshår. Här får du två bilder.

Vad tycker du Julia?
Andra får ju klart också kommentera vad de tycker men de var ju Julia som ville se de!

/ Clara Engström
     

FÖLJ DITT HJÄRTA OCH INGET ANNAT.

Är du så jobbigt att vara med i min tävling. Nu när jag äntligen har fixat en tävlingså är de ingen som änmäler sig. Då gör vi så att tävlingen kommer vara öppen till jag kommer hem från Thailand. Är de inte mer än fem som vill vara med så kommer de inte bli något. Så nu har ni över två veckor på er! Jag har ju frågat vad ni vill ha mer av och de var ju outfits och lite annat. Jag kommer klart kolla på era kommentarer och kommer såklart kolla och se vad ni vill att jag bloggar om.

Men de är iallafall roligt att de är fler som kollar min blogg. Men lite synd att ni inte kommenterar. Men jajja ett steg i taget. Men jag hoppas att ni lär er att kommentera lite mer. Jag lovar att outfits kommer idag om vi ska dra till väla. Annars är de inte så lönt.

Nu ska jag sluta tråka ut er med sånt men ja ville bara säga de till er. Som jag skrev så kanske jag ska till Väla idag och shoppa lite men jag ska inte handla för mer än 500kr. Fick ju de på presentkort på Väla. Imorgon ska jag hem till mamma så jag hinner packa till Thailand. Vi åker på morgon på torsdag. Så jag har mycket att packa. Har bara lagt fram lite kläder.

/ Clara Engström
  

SVAR PÅ KOMMENTAR!

Juliaa om JULKLAPPAR!:
Kommentar: odd molly koftan var jääättefin clara!! :D
                     kan du inte ladda upp en bild när du har löshåret på ? :)
Svar:            Tack så mycket, kommer kanske en bild imorgon på mig med mitt löshår! :D

/ Clara Engström
     

FLER BILDER PÅ JULKLAPPAR!

Nu har de kommit upp fler bilder på julklappar vill ni kolla de så tryck här! Så kolla tillbaka och kommentera.

/ Clara Engström
    

VAD SKA JAG HA MER AV?

Börjar verkligen få fler läsare här på bloggen men jag förstår inte vf ni inte kommenterar. Är de så jobbigt att skriva en liten kommentar på bloggen? Iallfall så har jag en fråga till er.

Vad tycker ni jag ska ha mer av på bloggen?

- Dagens outfit
- Hissa & Dissa
- Mer bilder
- Uppdatera oftare
- Fråge stund
- Tävlingar
 
De finnns ju massa mer men de är bara att kommentera. På onsdag kommer jag att se vilket ni tycker så de e bara att börja kommentera min blogg. Ska även fixa en tävling snart. Kanske kommer den ikväll, vem vet!

/ Clara Engström
    


ALL HAVE THE WONDERFUL DREAMS!

Vaknade precis. Gick upp satte på datan och nu sitter jag här vid min undebara data. Idag blir de nog till stan med Cassie. Käka sushi och lite annat. Ville egentligen ha thaibox men då måste jag ta bussen till GA och jag kom på att mitt busskort har gått ut. Så ja jag får också käka sushi men de gör inte så mycket.

Egentligen vill jag helldre  till väla som jag har 500kr på presentkort. Fast om man tänker efter så räcker inte 500kr så långt. Har ju massa pengar hemma hos mamma men ska spara dom till jag kommer hem från Thailand och åka och shoppa.

/ Clara Engström
         

DE FINNS NÅGON FÖR ALLA!

Tyvärr blev de inga bilder från ekebo. Orkar inte de dessutom så blev de inga direkt bra bilder.Så de får ni hoppa över.

Idag var jag ju hos farmor. Innan farmor stack jag och cassie till väla och där köpte jag iget utan bara drack en frapino! Sen stack vi till min farmor och farfar. Käka och sånt sen fick vi lite julklappar. Farbror va också med fick 200 av farbror och 300 av farmor och farfar på presentkort.

/ Clara Engström
      

THAILAND OM FYRA DAGAR!

Var på ekebo igår och de var sjukt kul. Jag var där med Cassie, Bianca och My. Kommer bilder på mig, Cassie och Bianca. Tyvärr fixa sig My inte med oss men hon var med oss på ekebo. Vet ni vad jag hade mitt löshår igår.

Idag blir de till farmor och farfar. Kommer få julklappar av dom. Kommer nog bild om de inte e pengar! Ska snart göra v mig så jag ionte ser helt slapp ut.

Imorgon blir de nog till stan med Cassie och käka sushi. Får se om jag hittar något fint. Men vill inte handla upp mina pengar nu innan Thailand. Kommer komma massa bilder från Thailand. Men kommer inte heller att blogga på två veckor! så då kommer jag att ta en blogg paus.

/ Clara Engström
   

HÄR KOMMER BILDER SEN JULAFTON.



/ Clara Engström
    

JULKLAPPAR!

Tyvärr orkar jag inte fota allt jag fick men här kommer lite bilder på några saker iallafall. Plus att jag råkade radera en bild på en sak men kommer säkert bilder sen!
Trippeltång


Bh


Troser


Mobilväska


Två armband


Tvål till kroppen


Body Butter

Löshår

Odd molly kofta

Sen fick jag även två Odd Molly blusar, pengar, ull toffler, tumm vantar och present kort på GinaTricot.
Fick säkert något mer men de kommer jag inte ihåg. Hahha! Kommer nog bild på mitt löshår imorgon. Blev iallafall jätte nöjd med de. Kommer ha på mig de på ekebo ikväll.

bilder sen själva julafton kommer väl snart. ska bara ladda över dom på datan.

/ Clara Engström
       

JULAFTON IGÅR!

Tyvärr blev de ingen outfit bild på mig igår men jajja. Ska sätta kameran på laddning så kommer de bilder på nästan alla mina julklappar. Så de e bara att vänta och se!

Hoppas ni hade en bra jul och fick mycket fina julklappar precis som mig!

/ Clara Engström

LILLEJULAFTON

Idag är de ju lillie julafton och jag ska faktiskt fira jul hos min mamma idag! Så mormor och morfar kommer snart. Så ska vi äta smörgostårta och ammat smått och gott. Sen blir de att öppna julklapparna! Hoppas på att få min underbara Odd Molly kofta.
Hoppas ni får en lika underbar kväll som mig.

/ Clara Engström
    


SVAR PÅ KOMMENTAR

Bianca  om TJEJKVÄLL!:
Kommentar: Tack själv sötnos!:)<3<3<3
Svar:            Vi hade då så jävla kul och chill, måste göras om söte <3<3<3

/ Clara Engström
    

TJEJKVÄLL!

Igår efter skolan stack man hem med Cassie, Bianca, My och Hannah. Så typ drack vi glögg och åt pepparkakor. Sen gick vi ner lagade mat tillsammans. Vi stekte marinerad kyckling och gjorde en nyttig sallad. Så jävla gott.

Sen tände jag och My ljus så de skulle bli lite julstämning på kvällen!

 
Efter vi hade käkat så skulle My visa sina fina talager. Hon skulle vara servitris. Hahha hon ägde ju också. Men de tog tid. Så passa på att ta lite fina bilder.

Sen kom snyggingen My med kakan.

Käkade, sjukt gott var de. Sen spelade vi julklappspel.

Sen kollade vi skräckfilm vid halv åtta för Hannaha skulle hem vid typ tio.

Efter typ en skräckfilm skulle Hannah sticka men vi andra fortsatte att kolla. Så vi kollade på två till alltså tre sammanlagt. Den bästa vi såg var tusenfotingen. Fast den var riktigt äcklig! Hela natten käkade vi chips drack MYCKET energi dryck!
Vid två på natten typ ville vi göra ansiktsmask så de gjorde vi. Vi la på matrumsbordet och gjorde på varandra. Hahha fan vad vi va knas!


Hahha så jävla snygga! Så satt vi så och spelade kort. Sen typ snackade vi till halv sex. Vi snackade bara massa ''skit'' snack.
Två fina bilder kom med!


Sen ficka jag, Bianca och My en sjuk tanke. Vi sprang ut halv sex på morgon och rullade oss ner för en backa en liten bit utanför vår trädgård. Så jävla chill. Sen sprang  vi in på vår tomt till vår badtunna. Så är de sånt överdarag över vattnet med fullt med snö. Vi tryckte ner huvuden där i.


Hahha kallt som f*n men jajja. Så sjukt kul!
Sen bytte vi om till mjukis kläder så kollade vi lite på sceare movie 4. Men så var den rätt tråkig så vi kolla karate kid istället! Vi dyngna! Så jävla chill alltså. Plus att jag inte är de minsa strött nu.

TACK FÖR DAGEN OCH NATTEN.
NI BETYDER SÅ JÄVLA MYCKET!

/ Clara Engström
      

JULLOV ÄNTLIGEN!

Här kommer en bild på mig och Cassie som vi tog innan vi stack till tåget som var inställd! Adam kom och körde oss till stan istället!

Hahha så gulliga vi var va! Cassie är iallfall.

/ Clara Engström
    


JULAVSLUTINING IDAG

Börjar klockan ett i skolan så e vi där en timme sen till kyrkan och lyssna på kören och sånt skit. Sen kommer ju tjejerna så ska vi ha super mysig kväll. Som ni vet kommer uppdateringen suga bajs!

Ska ta några fina bilder. Sen sticker jag till tåget. Ska ju hinna köpa en julklapp också. Sen vet man ju uínte om tåget e sent eller något sånt.

/ Clara Engström

   

ROBOT UNICORN ATTACK

Hahha spelar ett sjukt kul spel som heter Robot Unicorn Attack och de örger verkligen. Musiken till spelet äger verklen, man får verkligen låten på huvudet.

Imotgon blir de skola. Eller skola och skola. De blir julavslutning. Uppdateringen kommer verkligen suga! Börjar ett imorgon men måste ta typ tåget mycket tidigare för jag ska fixa en till julklapp till julklapps spelet. Sen slutar vi typ halv fyra sen ska ju tre tjejer följa med mig och cassie hem så ska vi ju ha tjej kväll. Tyvärr ska vi inte bada i vår vedeldade tunna som jag och cassie har varit så sjuka precis! Blev skit sur men jajja!Vi kommer endå ha de bäst. BILDER KOMMER JAG LOVAR!

/ Clara Engström
     

SNART JULLOV!

Pappa tyckte jag skulle stanna hemma idag som jag har rätt mycket host! Lite synd som vi skulle ha mentors mys idag. Men ja, till skolan imorgon iallfall och vi ska nog ha tjej kväll imorgon. Cassie känner sig mycket bättre och hon har bara 37,6 i feber nu så. Egentligen är jag inte sjuk idag. Är nog rätt skönt att vara hemma endå!
Hoppas ni alla får en bra dag i skolan, jag hade också gärna velat va i skolan.

Imorgon slutar vi skolan och då blir de jullov!

/ Clara Engström
  

NATTI NATT

Tyvärr har de varit rätt dålig uppdatering men ja. Imorgon blir de nog skolan. Har typ inte haft feber på halva dagen ;)
Blir tyvärr inte fler inlägg. Ska snart dejta kudden tror jag. Kort inlägg men jajja, har ju inget att blogga om just nu!

/ Clara Engström
 

EN JULKLAPP FIXAD!

Köpte ju en julklapp till julklapps spelet som vi ska ha på onsdag. Tyvärr kan jag inte skriva vad de är i. I fall någon av dom läser min blogg! Igår kväll slog jag in paketet.


Är tyvärr fortfarande lite sjuk. Men jag tror de blir skola för mig imorgon. Hoppas verkligen de. Idag blev Cassie också sjuk. Så jävla typiskt. Men hoppas hon blir frisk till på onsdag iallfall.

/ Clara Engström
   

SÅ FIN HAN ÄR!

Har fortfarande lite feber, 37.8 men de e ju inte så farligt. Har även börjat hosta lite mer idag än igår. Får väl vila idag och bara ta de lungt. Får väl se om de blir skola imorgon. Hoppas på de så jag kan göra klart mitt NO prov.

Just nu har jag kollat runt lite bloggar. Sitter vid min egen data för första gången med den nya sladden. Har verkligen saknat den.

/ Clara Engström
     

MAN HINNER JU INTE LÄNGTA.

Blev inte stan idag, hade 38.4 grader i morse. Men nu har jag bara 37.1! Så har ingen feber längre :D
Så länge jag är frisk till den 22:andra så gör de inget. Hahha vi ska ju ha tjej kväll då. Men jag e nog frisk till på måndag!

Min pappa har köpt ny sladd till min data så nu fungerar min data super! Lycklig. Har ju inte kunnat använda min data typ.
____________________________________________________________________________________

4 dagar till jullov
6 dagar till julafton
12 dagar till Thailand

/ Clara Engström
 

GODMORGON!

Idag ska jag till stan och fixa den sista presenten till paket spelet. Sen ikväll ska jag käka jul mat för första gången detta året. Men ni får ha de så bra. Kommer vara dåliguppdateringe men de får ni tåla.

/ Clara Engström
  

SVAR PÅ KOMMENTAR!

Johanna om SNART JULLOV!:
Kommentar: Glöm inte att länka mig ;) :D
Svar:            Hahha nejdå. du kan få en läkning i detta inlägget! :D

Här har ni en länkinig till
Johannas Justin Bieber blogg.

/ Clara Engström
    

ÄNTLIGEN!

Här kommer bilderna på min kofta och klänning!
Koftan.


Klänningen.

Blev själv riktigt nöjd med både koftan och klänningen. Klänningen kommer jag iallafall ha på mig på julafton.

/ Clara Engström
    

EN RIKTIGT CHILL FREGAG!

Kunde inte blogga igår för på min data fungerade inte blogg.se så jävla segt. Men jajja sån är livet ibland.
Kommer väll ett inlägg lite senare på två saker jag har beställt som har kommit. Klänningen jag visade er och en mysig huvkofta.

Men iallafall. Dagen har varit super chill. Började halv nio med Idrott. Sen hade vi en timme rast. Efter de hade vi dubbel timme Sv/So. Hade ett geografi prov och de gick toppen. Alla rätt, 51/51 så jävla stolt över mig själv faktikskt. Sen var de lunch bara chilla runder lite på skolan. Sen hade vi NO. Prov där också. En skriftlig del och en muntlig del. Först fick sju från min klass gå ut till ett annat rum så ställde min lärare frågor och så. Även de gick toppen. Jag fick J+. De motsvarar då högre än G. De högsta man kunde få. Sen hade vi Spanska och de var nog den bästa spanska lektionen detta året. Vi gjorde verkligen inget ting! Sen slutade vi tio minuter tidigare. Hahha. 

Efter skolan mötte jag Cassie vid fudji så käkade vi sushi. Gott!  Sen gick vi i lite affärer så jag fixade en julklapp till vårt julklapps spel vi ska ha på onsdag då jag, Cassie, Bianca, Hannah och My ska ha tjej kväll. Kommer ha sjukt kul!  

/ Clara Engström
    

SNART JULLOV!

Hann tyvärr inte sätta på datan imorse. Så de blev inget inlägg.
Idag kom min klänning jag bästellde i måndags. Riktigt söt, kommer bilder. Jag lovar!
Va även på lucia på min lillebrors skola idag och kollade när han gick lucia. Roligt :s

Två bilder. Tyvärr ingen bild på min lillebror men jajja!

Har även pluggat rätt mycket ikväll. Ska ha ett seminarie på fredag och ett prov på fredag. Bläääää!
Hoppas att provet går bra.

/ Clara Engström
   


DE FINNS ALLTID ETT HOPP OM KÄRLEKEN!

Idag hade jag på mig detta. Jogging byxor faktiskt. Första gången jag hade de på mig denna terminen! Hahha.



Rosa jogging byxor - BikBok
Beige blus - GinaTricot
Svart kofta - Lindex

/ Clara Engström
  

GOODNAATTT!

Nu ska jag snart sova! Eller om ett tag. Men orkar inte blogga mer så jag gör ett kort inlägg nu. Sov gott såhörs vi imorgon! Börjar halv elva så hinner nog blogga lite innan skolan!

/ Clara Engström
 


SÅ UNDERBAR DEN ÄR!

Fylla Tube Dress SEK 299, Vila - NELLY.COM 
Tyvärr kan man inte få bilden i större storlek men jajja. Denna underbara kläningen bästellde jag igår kväll. Den kostade ju bara 299kr så då får man passa på! Den ska jag ha på julafton med nån snygg kofta och så!
Tryck på bilden så kommer ni till hemsidan. Så ni kan kolla om ni hittar något i er stil.

/ Clara Engström
     


KLÄR JULGRANEN!

Ikväll har jag klätt granen med Cassie, Kasper o Jessie. När man klär granen känner man verkligen att julen är påväg. Nu är de nästan bara en vecka till julavslutningen. HÄRLIGT HÄRLIGT!



SURIS!

Hahha en lite flummig bild på mig med tomteluva! Hahha men sånt bjuder jag på. Hoppas ni också ska ha en gran för de e ju för mysigt.

/ Clara Engström
 

I LOVE YOU!

Idag har jag på mig detta! Lite enkelt men endå fräsch. Så här har ni fyra bilder.



Svarta tajts - H&M
Jeans - Only
Vit blus - GinaTricot
Skarp - Ginatricot
Grå tröja - G-star

/ Clara Engström
   

SVAR PÅ KOMMENTARER.

emma om 94:
Kommentar: Vart har du köpt den fett snygga magtröjan?
                   Är tacksamför svar! :D
Svar:           Den är köpt på H&M! :)

Clara om
94:
Kommentar: Vart har du köpt den gråa magtröjan och jeansen? :)
Svar:           Jenasen är köpta på Only.Tyvärrfinns dom nog inte längre. Tröjan är köpt på H&M :)

/ Clara Engström
   

11 DAGAR TILL JULAFTON!

Yeees. Längtar som fan till julafton. Men nu är de ju bara 11 dagar kvar. Hoppas på att få något jag verkligen vill ha! Men här kommer en lite julig bild.

Bilden är tagen av mig! Blev faktiskt rätt nöjd med bilden. När texten och sånt kom till tyckte jag att den blev lite mysig!

/ Clara Engström
 


LUCIA!

Skolan har varit CHILL. Började halv nio o slutade tjugo i två. Klockn elva så kollade vi på ett lucia tåg på skolan. Så har min dag varit.

En små gullig bild på mig och Cassie. Gullig är ju då Cassie!

SYSTER DU ÄR BÄST!

/ Clara Engström
   

94

Outfit idag. Eller man kan säga, idag hade jag på mig detta.




Ljusa jeans
Svarta tajts
Svart vulang linne
Grå magtröja
svart halsduk
Grå-Svarta tjocka strumper

/ Clara Engström
   

SVAR PÅ KOMMENTAR.

IdaNilsson om OUTFIT:
Kommentar: Var har du köpt den vita blusen den vär snygg :)

Svar:           Den har jag arft av min mamma. Så den är sjukt gammal. Men den är iallafall köpt 
                   på H&M.

/ Clara Engström
    

JULGODIS.

HELLO. Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag hade verkligen inte tid igår. Men iallafall så idag kommer några så ska vi göra julgodis och så. Sen ikväll blir de ekebo med Frida! ;)
Längtar som in i. Så träffar man massa folk där. Så vi kommer iallafall ha de bäst. Kommer nog lite bilder på oss innan vi sticker dit!

/ Clara Engström
  

FÖRLÅT FÖR DEN DÅLIGA UPPDATERINGEN.

Sorry har verkligen inte haft lust att blogga idag. Men lusten kommer vältillbaka snart. Kommer nog ett god natt inlägg ikväll. Just nu kollar jag på Robinsson. Missade en halv timme. Men jajja de kvittar!

På lördag blir de ekebo med Frida. Kommer bli så jävla kul. LÄNGTAR!

/ Clara Engström
   


SVAR PÅ KOMMENTAR.

Bianca:D om SAKNAR SOMMAREN!:
Kommentar: Haha, fyfan som man såg ut!:o
                     Jaja, kul hade vi:)
                     & skånes(a)<3
                    
Svar:             Du var ju mega gullig Bianca!
                     Vi hade sjukt kul den dagen och vi hade bäst på skånes! <3

/ Clara Engström
     

SAKNAR SOMMAREN!

Ska bara säga god natt för jag ska snart krypa till sängs. Ska ha ett litet test på hemkunskapen imoron så ska väl läsa igenom de och kolla så jag kan de. Har mått lite dåligt. Eller jag har varit trött och hänging. Haft ont i magen och så. Men de har gått över nu efter en lång dusch. Hörs imorgon!

Slänger in en halv gammal bild sen i somras. Man kan ju inte göra något annat än att sakna SOMMAREN! bilden har ni kanske sett för men jajja.

/ Clara Engström
      


OUTFIT

Tom på ideer för rubriker till mina inlägg, hjälp mig snälla!

Iallafall här kommer min outfit idag. Som jag tyckte var rätt mysig faktiskt gillade denna också.



Ljusa jeans
Vitt linne
Vit blus
Svart huvkofta
Svarta handledsvarmare

Ikväll blir de god mat, jag ska käka Thaimat. Så jävla gott. Precis vad jag var sugen på! Imorgon kommer uppdateringen inte alls vara bra. Börjar halv nio och slutar fyra! Ska redovisa sista lektionen, blääää. Redovisningen är ju även på engelska. Jag ska redovisa om Australiska sköldpaddor :S

/ Clara Engström
   

NATTI NATT.

Nu ska jag snart sova ska bar läsa lite i min engelska bok först.

Jag drack precis en jätte äcklig dricka som man ska dricka innan man åker till Thailand, asså så jävla äcklig. Den smakar säkert värre en bajs. Jag LOVAR!
23 dagar till jag åker till Thailand. LÄNGTAR som fan!

Men iallfall god natt på er. Imorgon kommer nog en outfit innan skolan! Börjar ju halv elva.

/ Clara Engström
      

KONSERT!

Idag var de en konsert i skolan. De var faktiskt rätt kul att lyssna på alla. Alla var faktikskt rätt bra!
Här kommer massa bilder på de flesta som spelade eller sjöng.









Här fick ni massa bilder. Fotograf var jag. Alice filmade Cassie, Bianca, Julia och Elsa. Tyvärr orkar jag nog inte ladda upp video klippet.

/ Clara Engström
     

ALLA ÄR ÄLSKADE AV NÅGON!

Detta hade jag på mig idag. Trivdes verkligen i dessa kläderna. Fast dom var rätt så chill.


Ljusa jeans - Only
Vitt Odd Molly linne - country-dreams.se
Lila långarmad tröja - GinaTricot
&
Sist men inte minst fläta - Hemma gjord

country-dreams.se har många olika marken. Tillexempel Odd Molly. Mycket rea på de flesta Odd Molly plaggen. Jag har själv köpt en del Odd Molly där. Ni kan ju iallafall kolla in hemsidan!

/ Clara Engström
      

SVAR PÅ KOMMENTAR

IdaNilsson om JAG VANN!:
Kommentar: Hehe hinner inte altid att komentera din blogg;(

Svar: De gör inte så mycket, men jag uppskattar alltid en liten kommentar.

fanny lyckeke om FANNY LINDAHL, BÄSTAVÄN!:
Kommentar: aw älskling!
                     du är bäst, bästavänner livet ut! <3<3

Svar: Älskar dig bästavän! <3<3<3

/ Clara Engström
      

KOMMER EN OUTFIT IALLAFALL!

Hahha ibland kan ni bli lite lurade. Eller ja jag todde inte de skulle komma en outfit som den är lite så chill.



Man ser ju inte allt på bilden som de är tagna med webben.

Ljusa jeans
Svart linne
Grå magtröja
Svart huvkofta
Grå handledsvarmare

/ Clara Engström
    

MATTE PROVET GICK BRA ;)

HAHHA, rubriken säger rätt mycket. I skolan på vår sista lektion fick jag tillbaka mitt matte prov, de gick bra. Glad var jag!

Just nu sitter jag vid datan. Snart ska jag ducha sen ska jag kolla på svenska Hollewood fruar! Hahha jag tycker faktikst de är rätt bra. Imorgon vet jag ej när jag slutar så jag vet ej om de kommer var så bra uppdatering! Kommer kanske en outfit. Men jag kommer nog inte hinna de. Men de blir iallfall de på onsdag för då börjar jag ju halv elva!

/ Clara Engström
   

GODNATT!

Ska inte sova nu, för nu ska jag kolla lite beck. Men kommer inget inlägg sen, så godnatt. Hoppas ni gillar mitt Hissa och Dissa inlägg!

/ Clara Ensgtröm
    

HISSAR OCH DISSAR!




Hissar:


Ischoklad
De är sjukt gott och man känner att julen är påväg. Jag älskar ischoklad.


Odd Molly kofta
Den är helt underbar, jag vill ha den mest av allt typ. Hoppas iallafall att jag får den av min mamma i julklapp.


Snö
De är underbart att ha snö ibland iallafall just nu. Jag gillar egentligen inte snö men nu är de ju helt underbart. Vet ej varför?
______________________________________________________________________________________

Dissar:


Foki
Älskade verkligen din blogg innan. Men den har blevit väldigt tråkig nu och jag orkar aldrig kolla den längre. Synd!


Kissie
Jag hissar din blogg mken dissar dig. Så jag dissar bara kissie nu. Du spelar en kaxig person som jag egentligen inte tror att du är.


Minnah i Idol
Jag gillar egentligen dig men jag är rädd att du ska vinna över Jay i idol och de får ju bara inte hända. Jag dissar verkligen dig just idag och denna veckan.

/ Clara Ensgtröm
    

CLARA HISSAR OCH DISSAR!

Hahha tyckte de var kul med en ny kategori som är Hissar Och Dissar. Så ni vet vad jag hissar och dissar. Kommer göra detta en gång i veckan, varje söndag. Kommer Hissa tre saker och dissa tre skaer. Dessutom kommer de vara bilder på de mesta jag hissar och dissar!



/ Clara Ensgtröm
     

JUL!

Tja! Sitter just nu och lyssnar på musik med söte Cassie. Hon ska snart fota mig, för de kommer en överaskning på bloggen sen. Kanske ikväll eller imorgon! Jajja iallafall så idag har vi jul bakat. Eller bakat och bakat. Vi har gjort ett jätte gulligt pepparkaks hus.

Sen har vi även gjort goda koler. Så jävla gott!

De är var jag har hittat på idag. Eller jag har även varit hos cacca och elias. Sen stack vi till Familia och kollade vinter skor till Cassie, SENA.
Min dag har varit super chill iallafall. Imorgon är de skola och de är jag verkligen inte sugen på. Men jajja nu är de bara två och en halv vecka till jullov. Så jag får väl stå ut!
______________________________________________________________________________________

25 dagar till jag åker till Thailand. Så jävla chill ska de bli. Kommer komma mycket bilder också!

/ Clara Engström
    


SNÖÖÖ!



/ Clara Engström
     

KVÄLLEN.

Ikväll hade vi gäster, som var från Halmstad. De kom klockan sex. Då drack vi BAJS äcklig glögg. Sen käkade vi mat. Sen efter de så badade vi i vår ved äldade tunna i ungefär en och en halv timme. Så jävla mysigt. Jag rullade mig i snön några gånger, kallt! Sen käkade vi efterrätt.

/ Clara Engström
      

FANNY LINDAHL, BÄSTAVÄN!

Bästavän, du betyder allt för mig.
Du är söt, snäll och helt enkelt bäst.
Jag vet inte varför jag fick just dig av alla, en sånn bra vän.
Är jag verkligen värden sånn som dig.
Vi har inte kännt varandra så länge men de känns som vi har kännt varandra LÄNGE!
Första gången vi träffades tänkte jag inte att du skulle bli min bästavän.
Men utan jag märkte de var de den bästa dagen i mitt liv.
Jag hoppas du känner lika bar för mig.
För jag älskar dig bästavän.
Jag hoppas vi får många minnen tillsammans.



Du och Jag livet ut!
Jag älskar dig Fanny Lindahl.

/ Clara Engström
    

JAG VANN!

Är lite glad nu ju. Jag vann Fannys tävling på hennes blogg som jg gjorde reklam för några dagar sen. Om ni vill kolla vinnar inlägget så klicka på bilden.

De är väldigt kulatt höra att andra tycker min blogg är br och så. Men de är trökigt att flr inte kommenterar. För jag ser ju att de ärfler som kollar bloggen flra gånger om dagen.

Jag älskar dig Fanny, du betyder allt bästavän!

/ Clara Engström

BLAA BLA BLLLA!

Tja allihopa! Tyvärr hann jag inte göra ett inlägg igår när jag kom hem. Kom hem vid halv elva och då var jag mega trött och frös som en jävlagris. Så ja gick och la mig vid lite över elva.

Gick upp vid nio och då ducha jag och sen typ chilla jag och så. Sen käka jag frukost. Nu sitter jag här och ska snart ta på mig och så ska jag hänga e pappa och Kasper för dom ska göra lite saker.

Ikväll ska jag vara hemma men några ska komma till oss. Så ska vi käkaoch så sen ska vi bada badtunna! Men vi hörs så kanske jag kommer med kvällens outfit. För outfiten jag kommer ha idag på dagen kommer vara lite chill.

/ Clara Engstöm
  

...

Är hos dom jag sa att jag skulle till innan. Sen ska jag kolla på IDOL förhoppningas. Direkt när de kommer upp på Fannys blogg vem som vunnit så ska jag skriva ut de på min blogg. Jag hoppas ju på vinst iallafall.

/ Clara Engström
 

I NEED A DOLLAR!

Skaskynda mig nu för nu skavi åkaill några.När jag komerhes bloggar jag och såntom jag hinner. Annars får ni vänta till imorgon. Men vi hörs för eller senare!

/ Clara Engtröm
  

FREDAG.


Bilder jag tog innan vi stack till dom vi skulle till.

/ Clara Engström
   

FANNY JAG VILL VINNA!

Hahha rubriken stämmer. Idag ska Fanny lotta ut vem som vinner tävlingen på hennes blogg. Så man hoppas ju på en vinst. Hahha kommer upp på min blogg om jag vann eller inte!

Här kommer dagens outfit
.



Här kommer en ''gullig'' bild på mig och söta Cassie.


Svarta tajts
Ljusa jeans
Vit blus
Grå Odd Molly tröja
Färg glad halsduk
Pärl armband

Pärlambandet hittade jag i en låda där hemma. Tyckte den var rätt fin. Men sen under dagen tyckte jag att jag såg tantig ut i dom så jag sket i dom!

/ Clara Engström
     

YEEEEEEEEEEY ;)

Snacka md mama innan i telefon. Jag ska till ekebo de 11 december. Så himmla lycklig för de. Missade ju förra. Jag ska dit med den coolaste Frida. Aaahhhh vad jag längtar!

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Eller tvätta av sminket och borsta tänderna. Sen ska jag typ ligga i min säng och smsa och bara chilla typ. Sen är de skola imorgon. Då kommer de bli mega dålig uppdatering. Frdag har jag ju läxhjälp efter skolan, från 15.00 till 16.00! De är mega tråkigt men jajja ska man ha bra betyg nästa år så får man ju kämpa. Natti Natt!

/ Clara Engström
  


JULKALENDER!

Klart har även jag en chokladkalender. Hahha den chokladen där i är ju mega god.

Idag är de ju dem 1 december så jag har öppnat 1:an.


/ Clara Engström
   

-7 GRADER IMORSE!

Här kommer dagens outfit. Men den är riktigt chill. Har även lite gullia strumper.


Här är mina gulliga strumper på när bild. Hahha jag gillardom verkligen ;)

Skolan var chill och endå rätt rolig. Vi skulle göra sånn teater förra veckan. Kanske kommer bilder på vår grupp. Hahha jag var gubbe med ölmage!

/ Clara Engström
     


1 DECEMBER!

Hahha jag vaknade typ kvart i sju och var mega pigg, fast jag trodde klockan var kvart i åtta så jag gick upp. Sen komer Jessie upp och frågade vf jag gick upp kva i sju. Hahha!
Men ja nu e jag uppe och nu hinner nog till och med ett outfit inlägg komma upp på bloggen innan skolan. Omni har glömt så börjar jag ju halv elva. Så chill är mina onsdagar.

Nu ska jag gör en macka eller något sånt till frukost sen ska jag ju öppna min chokladkalender som de är 1 december. Kanske kommer en bild på min gulliga chokladkalender. Men jag har till och med två stycken men de kommer nog bara bild på min ena!

/ Clara Engström
     

RSS 2.0