GODNATT..

Hejsan! Nu har jag duschat och ska kräma in mig med citron kream. Den luktar super. Skolan idag var chill och gick rätt snabbt. Hade diagnos i matten idag och de gick väl bra. De är så vi ska se hur vi ligger vad man ska träna mer på till provet. Sen var de träslöjd och de gick snabbt. Sen var de lunch. Efter de engelska och no. Sen var skolan slut. Hem och käka och chilla. Snabb och skön dag! Hoppas dagen iorgon blir lika dan. Plus att imorgon fyller min lillebror 7 år. Så grattis till hann!

Bild på mig just nu. Osminkad och ny duschad.

WEBB KAMERAN HITTAD PÅ DATAN (Y)

Hallojsan. Gjorde et inlägg innan men de kom tydligen inte upp. Men jajja. De var bara ett snabbt och kort inlägg. Ska gå och duscha nu så vi hörs sen så får ni ett längre inlägg!

Har hittat webb kameran på min data (Y)

SNABBT INLÄGG HÄR!

Tjena. Sitter vid datan och dunkar musik och käkar cholkad. De e livet asså. Men sen finns de ju läxor också, så måste ta mig i kragen och sätta mig och göra färdigt No:n. Tre uppgifter kvar. De tar ju typ 5-10 minutr att göra. Sen kanske jag sätter mig där ute med datan. Batteriet på datan håller ju i typ 10h.
Vi hörs sen när No uppgifterna är färdiga!


BILDERNA SEN EKEBO I TORSDAG!





DÅLIG KAMERA -.-

Här har ni dagens outfit. Hoppas de inte blir för kallt!


Jeans shorts - Only (Klippt själv)
Vit blus linne - Odd Molly
Grå tröja - Odd Molly
Halsband - Diddi & Thomas Sabo
Ring - GinaTricot
Armband - Humsnity, Lindex och ?

GRATIS INTRÄDE NÄSTA EKEBOOOO!

Godmorgon mina solstrålar. Har tagit på mig och sminkat mig, så bara platta håret kvar! Sen hoppas jag att de kommer dagens outfit. Fast de tror jag iallfall. Har shorts på mig. Sticker till skolan kvart i tio, börjar halv elva ju. Just nu dunkar jag musik för fullt. Hahha, min nya data har faktiskt rätt bra ljud. Ska se om man kan hitta högtalare till den!
Vet ni vad..? Jag blev inringad på ekebo. Gatis inträde nästa ekebo. Hahha blev jävligt lycklig. Bilder sen ekebo kommer idag.

PUSS PUSS!

Ska sova nu, somar nästan stående. Så sov gott mina änglar så hörs vi imorgon!

SICKA MINNEN JAG HAR MED ER, NI BETYDER SÅ JÄVLA MYCKET.

Godkväll mina vänner. Sitter här vid min nya data. Så underbart lycklig jag är. Idag efter skolan åkte jag buss hem med fint sällskap. Oscar, Sara, Hannes, Malin, Emil, Kim och Hannah höll mig sällskap. Efter de så blev de golf ute i de fina vädret. Riktigt skönt var de att komma ut. Efter golfen hämta mamma mig så åkte vi hem och hämta mina sparade pengar och sen stack till netonnet och köpte min efterlängtade data. Så gullig och fin den var.

Vädret har ju varit underbart men hade faktiskt inte shorts i skolan men de blir nog shorts imorgon istället. Men hade shorts på idrotten då vi var ute och orgenterade. Inte favorit men de var faktiskt skönt idag. Kanske fick lite färg! Ni får nog outfit imorgon bitti som jag börjar halv elva och får skjuts till skolan (y)

Minne man aldrig glömmer!

NY DATA IMORGON .. :D

God natt på er. Nu ska jag göra v mig för att dejta kudden. Dagen blev lyckad och fick massa pengar och ett navelpiercing smycke, sjukt fint. Imorgon är de skola igen, upp tidigt, fyy asså. Orkar jag inte. Sen blir de golf efter skolan och efter golfen hämtar mamma mig så ska vi åka till NetOnNet och köpa datan jag visat er. Så uppdateringen blir bättre (y)

Gammal bild men skit samma. Ni vill väl ha någon bild i inlägget. Jag tycker de är roligare iallafall. Hoppas ni också tycker de för jag försöker ha de i de flesta inläggen iallfall.
Godnatt!

HANN MED OUTFIT ENDÅ (Y)

Han faktiskt med dagens outfit. Så den kommer här!



Ljusa jeans - GinaTricot
Beige blus - GinaTricot
Halsband - Diddi & Thomas Sabo
Keps - Lindex

GODMORGON PÅ ER.

Har varit vaken ett tag och har hunnit käka frukost och chillat. Har precis kollat lite video på youtube. Mamma hämtar mig här om en halv timme typ. Sen ska vi ha vuxen kalas klockan ett. Nu ska jag gå och packa vad jag ska ha med mig till mamma och ta på mig något. Sitter här i ett par pyjamas byxor och en slaffsig t-shirt.

Bilden är sen i torsdags innan jag stack till min lilla Julia.
Ha de bra så får vi se om de blir något mer inlägg idag. Kanske hinner med något.


KÄRLEK ÄR BARA SKIT, DEN BARA FÖRSTÖR FÖR MIG!

Här är dagens outfit.




Tajts jeans - Vero Moda
Vitt linne - Esprit
Grå blus - HunkyDory
Jeans keps - Lindex
Halsband - Diddi & Thomas Sabo
Armband - Humanity

NY KATEGORI!

Har precis gjort en ny kategori som heter: En bild säger mer än 1000 ord. Där kommer jag ha iblägg med bara bilder, ingen text. Bara en rubrik. Den meningen tyckte jag passa perfekt till den kategorin. Har velat ha en sån kategori med inlägg med bara bilder. Men har ej vetat vad jag skulle döpa den till. Så nu precis bara kom den meningen upp i huvudet. Perfekt tänkte jag (Y)

Bilden är tagen av Cassandra, när vi var på stranden i fredags. 

HEMLEN ÄR OSKYLDIGT BLÅ..

Fölåt för den dåliga uppdateringen men har inte haft lust att blogga. Men iallfall igår va jag på påskmiddag. De var väl sådär. Sen komma jag Saw 3 med Cassie, usch asså. Ska nog kolla 4:an med henne ikväll. Men klockan 16.00 ska jag till min farmor och farfar. Dom bor precis vid en stand så bilder hoppas jag att de kommer. Iför går kväll var vi vid standen på kvällen. Gick där, fota lite. Riktigt mysigt. Tog oss en god glass. Fy fad god glass de var. Var längesen man köpte kul glass. Fast de är ju så sjukt gott. Ni kanske kan få nån bild nu från stranden. Får se om jag hittar Cassies kamera.

Skulle kanske ha träffat Jonte och Ville idag men Jonte kommer inte hem från 13.00 typ och jag ska åka vid 15.00-15.30. Så de är inte riktigt lönt. Får väl träffa dom nån annan dag istället. Imorgon är de måndag igen och då ska jag ha vuxen kalas hos mamma. Har inteönskat mig något speciellt förutom navelpiercing smycke och pengar. Vill ju spara till datan jag vissa er innan. Den kostade ju 2960:- så de är bara att spara!



Och jag hitta kameran så där fick ni en bild, tyckte den bilden var sjukt härlig.
Jag lovar att jag ska blir bättre med uppdateringen!

BILDER SEN PÅSKMIDDAGEN IDAG.


JULIA ÄR SJUKT GULLIG!

Godmorgon på er. Vaknade för ungefär 2 timmar sen och har bara chillat. Solat i de härliga vädret med tjejorna. Kvällen igår var sjukt rolig. Jag tyckte verkligen att de var värt pengarna. Ni ska få bilderna sen innan ekebo sen när Julia har laggt upp dom på sin blogg. Här har ni en bild sen igår när jag va hos Julia.

Ha de bra så hörs vi!

cclarrah.blogg.se

Hinner precis med ett inlägg nu innan vi sticker. Vet ju ej om de blir fler inlägg idag. Så här får ni ett snabbt inlägg. Har precis packat min väska med allt som ska med. Ni kanske får bilder på mig och Julia innan ekebo så ni kan se vad vi har på oss. De vet jag ju inte riktigt som jag ska shoppa idag! Här har ni en bild iallafall.

Puss.

SIDBENA, DE HAR JAG INTE HAFT PÅ ETT TAG. VET EJ OM JAG TRIVS I DE ELLER INTE?

Godmorgon, idag var de ingen sov morgon neej. Ska iväg med familjen minus pappa. Sen lämnar Jessie mig hos Julia så tar vi bussen, så ska vi shoppa lite inför kvällen. Så de kommer komma dagens köp imorgon. Idag vet ni att uppdateringen kommer suga. Men här har ni iallafall dagens outfit.



Jeans - Lindex
Blå kofta - HunkyDory   NY!
Vit blus - ellos.se
Halsband - Diddi & Thomas Sabo   NY!

HAR INGET ATT SKRIVA OM I BLOGGEN LÄNGRE -.-

Hallojsan. Har inte så mycketa att skriva. Ska snart gå upp och se vad lilla Cassie hittar på och ladda min mobil. Så detta blir ett kort inlägg utan bild. Har kollar på ''Svergies mästerkockar'' och de var final idag och de var rätt som vann! Toppen asså. Vet inte vad jag ska skriva, för de har inte hänt ett skit typ.

Har iallfall precis snackat lite med min baby Daniella. Kommer träffa henne imorgon och har saknat henne sjukt mycket. Så de ska bli toppen att träffa henne! Imorgon kommer uppdateringen suga. Kanske blir ett inlägg på morgonen och ett hos Julia. Jag får väl se vad jag hinner med.

Nu ska jag gå upp till Cassie så puss på er!


DÅLIG UPPDATERING MEN HAR INGET ATT BLOGGA OM.

Hejsan allihopa. Har tyvärr inte så mycket att skriva. För de händer inget speciellt. Men ikväll drar jag väl ut och träffar någon. Hoppas på de iallfall. Imorgon ska jag till Julia på förmiddagen så de konmmer bli fete dålig uppdaterin. Tyvärr!

Ni kanske har sett att jag döpt om mina kategorier, har ni inte sett de kan ni ju kolla. Tyckte jag hade många onödiga kategorier och tråkigan namn så nu blev de ändring på de.

Gammal bild på mig och älskade syster. Ni har nog sett den förr.

STEK VÄDER FÖR GOLF (Y)

Godförmiddag på er. Nu ska jag ut och lägga mig i solen igen. Skulle bara sätta igång lite sommar stek musik, men de blev ett inlägg också.Men tyckte ni kunde få ett inlägg så ni vet att jag lever. Idag händer inget speciellt förutom golfen klockan 16.30. Är ju sjukt bra väder för en golf runda! Första gången detta året de inte regnar och blåser när de är golf (y) 

Jag just nu, osminkad men jajja!
Puss.

GODMORGON EFTER EN TUPP LUR ;p

Godmorgon, nä bara skoja lite. Men jag tog precis en tupp lur och närjag vaknade så känndes de som morgon men de är ju bara måndag. Och de är riktigt skönt. Men jag vet faktiskt inte vad jag ska göra morgon, har inget planerat. Får se om nån kan träffas. Vill hinna träffa Jonte men orkar ej ta mig till han. Hahha. På onsdag ska jag va med Sandra älskling, sen på torsadga blir de shopping runda med Julia sen drar vi till ekebo tillsammans och sover hos mig. Jajja, nu har jag inte mer att skriva så puss på er.

SOMMMAR (L)

Solstolen nästa, eller vad säger ni när de är +15 grader.

BILDERNA SEN IGÅR / IDAG!















DÅLIG UPPDATERING, MEN DE SKITER JAG I FÖR JAG LEVER LIVET NU NÄR DE ÄR LOV!

Hejsan, förlåt för den dåliga uppdateringen. Men igår va jag med Sara, Malin, Hannah, Emil, Cassie, Hannes och Jocke. Så tälta vi med dom. Så kom Kevin så han var också med men han stack vid 03.15 typ. Så då somnade vi och sov till 06.00 typ. Så de blev inte så lång natt. Men jag är endå inte trött nu! Så de är bra. Riktigt härlig dag/kväll/natt.

Jag.
Bilder från igår kommer i nästa inlägg. Puss!

...

Nu är jag hemma från mormor och morfar, åt sjukt god mat. Sen blev de ju efterrätt också, de var också toppen. Nu ska jag se om mitt msn fungerar. Gör de, de så ska jag sitta här och chilla med musik och mycket godis. Gör de inte de så ska jag gå och kolla lite i gardroben vad jag ska ha med från mamma till pappa imorgon. Plus att jag ska se om där är något jag behöver imorgon när vi ska tälta. Så vi får se om vi hörs igen idag. Puss!

JAG ÄLSKAR LOOOV.

Hejsan nu är de helg/lov. Ska snart ringa cassie o planera lite för morgon dagen. Kommer vara så jävla roligt. Sen kommer MASSA bilder från kvälle. Taggar. Lovet kommer bli bäst asså.

Har hittat massa fina kläder jag vill ha på H&M. Plus att jag har hittat en data jag ska spara till. Fast den kostar faktiskt bara 2960kr.

PÅSKLOOOOV :D

Hejsan allihopa. Nu är jag hemma från skolan. Detta var ju sista skoldagen innan påsklovet! Skoldagen gick rätt snabbt och spanskan var inte lika tråkig som den brukar va. Så de var ju tummen upp på de. Nu är man ledig i 10 dagar, så jävla skönt. Ska hitta på mycket också!

Jajja strunt i de nu. Sitter iallafall och lyssnar på musik. Har uinte så mycket att skriva för de händer typ inget ting. Hoppas de blir mer att skriva på lovet och MER bilder. Vad säger ni om de? Tyvärr får ni ingen nytagen bild i detta inlägget heller. Ni får en bild från ......

Så gulliga jag och Bianca är. Eller nee...
Hahha!


TAGGAD FÖR SÖNDAG (Y)

Tja, hemma från skolan och har inte gjort ett skit. Var på läx hjälp efter skolan och gjorde lite på de sista kapitlet på ''Resan''. Så imorgon ska den lämnas in. Har pytte lite kvar men vi har 2 timmar på oss i skolan så de hinner jag perfekt! Blev riktigt nöjd. Har inte så mycket mer att skriva för de har inte hänt något speciellt.

Men nu kom jag på en sak. På söndag sovar man med kompisar, så jävla roligt de kommer bli asså. Då kommer de komma bilder. Så sover med kompisar från söndag till måndag. För på måndag börjar påsklovet! Så imorgon är sista skola dagen (Y)


Gammal bild. Har typ inga bilder hos mamma ju ;s

JAG FATTAR INTE HUR FOLK HINNER VARA OTROGNA, SJÄLV HINNER JAG KNAPPT VARA TROGEN.

Idag är de onsdag och om ni kommer ihåg så börjar jag halv elva idag. Så nu har jag ju tid att blogga. Om typ en halvtimme sticker jag till tåget. Skolan blir nog rätt chill för jag har Sv/So i två timmar nu på morgonen sen lunch sen mentorstid sist Spanska. Spanska är de värsta ämnet men de får man väl ta. Tyvärr blir de ingen outfit för jag hittar ej kameran. Men jag har endå inget speciellt på mig.
När jag kommer hem från skolan blir de plugg, både Matte och No. De tråkigaste ämnen.

Gammal bild men jajja.

IBLAND SER HJÄRTAT DE SOM ÄR ONSYNLIGT FÖR ÖGAT.

Nu är jag hemma från golfen och har precis käkat wok till kvällsmat, gott! Ikväll blir de lite plugg och massa med slapp framför tv:en. Nu ska jag kolla runder på lite bloggar. Tyvärr blir de dålig uppdatering som vi bara har en data hemma hos mamma som fyra personer ska dela på ;s

GODAGENS.

Nu är jag hos mamma igen . Har varit de ettt tag. Jag slutade ju 13.40 idag! När jag kom hem till mormor så fick jag välja om jag skulle få hennes paket ikväll eller nu så tog jag ett då och sen resten ikväll. Så jag fick tre par troser och en bh. Nu när jag kom hem till mamma öppna jag mina paket och fick:
- 1000 kr
- Navelpiercing smycke
- HunkyDory kofta
- DIDDI barlock
Jag ska köpa en svart läderrem till barlocken. Barlocken var en stor silvrig nyckel. Som jag hade önskat mig! Undra vad jg kan få av mormor o morfar ikväll. Nu ska jag snart käka kvällsmat. Sen ikväll kommer mormor o morfar så ska dom fika hos oss så ska jag få mina paket av dom. Puss och hej då!

UPP TILL SKOLAN IMORGON IGEN -.-

Sicken härlig söndag, perfekt om jag får säga de själv! Har haft en toppen födelsedag också. När gästerna stack så drog jag o Cassie ut och träffa Emil och Hannes. Nu ska jag snart sova för imorgon är de skola igen. Orkar verkligen inte skolan. Men jag har haft en toppen helg om jag får säga de själv.

Gullig bild ;p


VUXEN KALAS.

Just nu har vi gäster eller vuxen kalas. Har fått pengar och present kort! Ska gå ner nu och va lite social. Puss!

DEN FÖRSTA KÄRLEKEN ÄR SOM DEN FÖRSTA SNÖN, MAN SER SPÅREN TYDLIGT.

Detta blir dagens outfit. Mina nya jeans och mitt nya linne jag fick idag!



PLus att ni får bild på byxorna här!

Ska gå ut och skriva lite på min svenska ''Resan''.
Puss.

HALLOJSAN.

Nu har jag precis tagit en dusch. Riktigt skönt var de idag att duscha.
Vädret idag är ju underbart och de blåser inte heller! Så ute har jag varit. Man behövde inte ens jacka. Då känner man att sommaren börjar närma sig.




Puss o hej!


14 ÅR!

Godmorgon. Idag är de min födelsedag ju! Fick presenter iimorse av min pappa, Jessie, Kasper och Cassie. Riktigt glad blev jag för allt. Här är en lista på vad jag fick av dom.

- Navelpiercing
- Ring
- Halsband med klocka
- Strand väska
- Linne
- Jeans

Sen fick jag ett sjukt fint fotoalbum av Cassie. Riktigt fint, så jävla glad för de!
Nu ska jag ta en duch och så sen kanske de kommer bilder på vad jag fick.

I WILL NEVER SAY NEVER.

Hejsan bloggen. Cassie och Kasper bakar just nu negerbollar till kalaset imorgon. Gott! Ikväll blir de mys kväll med nån bra film hoppas jag. Vi får väll se vad vi har för filmer hemma. Som jag längtar till imorgon, kanske kan få nått grattis här på bloggen? ;p


Puss!


SKA STÄDA MITT RUM NU -.-

Hejsan, nu har jag precis kollat lite film orkar ej se hela. Men har också varit och köpt ett par jeans av Elin som jag sa att jag skulle. Hon bor ju i byn bredvid mig! Såde gick ju snabbt. Köpte dom för 200kr. Satt riktigt snyggt på mig faktiskt. De var ju billigt så då får man ju passa på. Ni såg kankse dom på hennesblogg annars har jag ju tagit den bilden från hennes blogg och laggt ut i här på bloggen innan.


MIN FÖDELSEDAG IMORGON :D

Nu är jag precis hemma från en liten tur på Väla och Maxi. Så här kommer dagens outfit medans Cassie gör goda tårter till imorgon då vi ska ha vuxen kalas för mig!




Jeans - Lindex
Vit klänning/blus - ellos.se
Beige över tröja - FEMME


I SKOLAN.

Sitter i skolan och snackar med Alice om bra bloggar. Och ska snart ha Engelska. efter skolan blir de inget inlägg från i kväll för efter skolan sticker jag hem till My med My, Julia, Hannes och Emil. Ses ikväll, puss!


SVAR PÅ KOMMENTAR.

molly om DAGENS OUTFIT HÄR JAA!:
Kommentar: hejsan claaara! jag undrar vart du köpt ditt löshår??? :)

Svar: Hej Molly, mitt löshår har jag köpt på ''Rapunzel of Sweden''.

DAGENS OUTFIT HÄR JAA!

Här har ni dagens outfit. Lätt men jajja!





Jeans - Lindex
Svart linne - H&M

JAG DIGGAR MINA ONSDAGAR!

God morgon, idag är de onsdag och de betyder att jag börjar halv elva idag. Men ska snart gå och göra v mig. Har bara ätit frukost och duchat. Outfit kommer de nog idag. Ska gå upp till mittrum nu och se vad jag ska ha på mig.

Bild sen igår. Puss på er!

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG.

Tyvärr så blev inte mitt inlägg med outfiten efter en stund utan jag käka och plugga innan detta inlägget. Men som rubriken säger ''Bättre sent än aldrig''.



Tyckte faktiskt denna outfit var rätt gullig!

Jeans - Lindex
Vitt under linne - Esprit
Blå blus - Odd Molly

INLÄGGE KOMMER SNART MED BILDER PÅ DAGENS OUTFIT!

Nu är jag hemma från skolan och idag efter skolan så swtack jag till Cassies pappa och fixa lite där sen blev vi hämtade så åkte vi till golfen som började idag. De var väl hyfsat kul men de regna ju så de var ej så konstigt att de inte blev så roligt.  Men jag hoppas på sol och bra väder till nästa Tisdag. Nu ska jag hämta kameran och hitta en sladd så jag kan ladda över bilder på min outfit. Jag köpte ett par byxor av Elin i min klass, eller ska köpa.

Så här såg dom ut så jag får se när jag köper dom. Hon ska ha 200:- för dom. Dom kostade 500:- som nya men dom finns ej längre! Ps:Bilden är tagen från hennes blogg, länk till hennes blogg här!


EN CHILL MÅNDAG MEN SÅ FÖRSTÖR MENTORSANSVARET ALLT!

Hallojsan, hemma från skolan. Skolan var rätt chill men jag hade ju städ efter skolan och de är ju för tråkigt. Men de gick iallafall snabbt så jag tog tåget hem 14.28 och då träffa jag Fanny bästavän där. Har saknat henne otroligt mycket.

Här har ni iallafall dagens outfit!




jeans - Lindex
Vit blus - ellos.se
Svart kofta - BikBok

HÄR ÄR ALLA BILDER SEN IGÅR :D


















JAG ÄR SÅ GLAD FÖR NI FINNS FÖR MIG, JAG ÄLSKAR ER ÖVER ALLT ANNAT. VÄNSKAP ÄR EN SÅNN SAK ALLA VILL HA FÖR DE ÄR SÅ UNDERBART!

Hej. Nu är jag hemmaoch har sovit i några timmar och käkat kvällsmat. Kom hem vid halv två då gick jag in till soffan och la mig och sov där i några timmar. Sen väckte Adam mig så hjälpte jag till med maten. Så nu sitter jag vid datan så ska jag fixa inlägget med alla bilder sen igår! Hoppas ni tycker de ska bli kul att se bilderna. Men kvällen igår var riktigt rolig. Hörs snart med MASSA bilder.

FAN VAD DE KOMMER BLI KUL IKVÄLL!

God morgon. Har precis käkat frukost. Första gången på länge de var gott med frukost. Idag blir de till Cassie och ha den bästa dagen och kvällen på länge. Vi kommer ha de bäst, de kan jag lova. Så om 4 och 40 minuter åker jag till henne. Så ikväll blir de ekebo med alla brudar. Har inte så mycket mer att skriva så puss på er!


JAG ÄLSKAR ALLA MINA SNYGGA BRUDAR, VI KOMMER HA DE BÄST IMORGON!

Nu är jag hemma och har precis käkat lite pizza.
Skolan börja åtta med idroot tråkigt men jajja. Sen hade jag lite andra lektioner orkar ej gå in på detalj slutade iallafall 14.25 med spanska. Efter skolan stack jag, My och Emilie och mötte Cassie, Bianca, Elsa och Julia. Så stack Julai och Emilie och My så stack vi andra och köpte dricka och lime och citroner till imorgon. För imorgon blir de fete kväll med alla snygga brudar. Efter de så tog jag tåget hem. Stack till min älskling Sandra så stack vi på en shopping runda. Köpte UV-armband och ett vitt linne. Inget att lägga upp bilder på. Så träffa man alla snygga brudar där. Käkade på Mc'Donalds, tg en god glass.


Två snygga bilder.
Sen tog jag och bebii bussen hem så stack jag hem till mig. Nu sitter jag här vid datan och ska ta lite glass. Jag älskar verkligen glass. Det är SUPER gott.

RSS 2.0