RIKTIGT ROLIG KVÄLL!

Igår så passa vi Kasper. Och då gjorde vi inte så mycket sen gjorde jag och Cassie hemma gjord sushi. Skit gott var de!

Sen när vi hade käkat så spela vi spel med han och sen kolla film. Så somna han och då kom Bianca. Sen har vi hittat på lite blandat med Bianca. Vi har iallafall haft sjukt kul! Här är lite bilder.


De var allt för mig just nu.

/ Clara Engström
    

I LOVE SUSHI!

God Dag på er. Sitter i soffan och kollar tv. Cassie blev precis färdigt med sushi riset till ikväll men nu ska ju de svalna i någon timme. Så ikväll blir de massa sushi, mumms! De var rätt längesen jag käka sushi. bilder kommer kanske. Har inte så mycket mer att säga. Kan tyvärr inte ta fler bilder som jag inte orkar göra v mig, tyvärr!

Julia får stå för detta inlägget bara för hon var så söt i sommaras!

/ Clara Engström
    


RUBRIKEN ÄR DE SVÅRASTE ATT KOMMA PÅ I HELA INLÄGGET!

Godmorgon på er, fattar ej vf jag vaknade så tidigt idag när de är helg. Jajja kan tyvärr inte hjälpa de. Men inatt nannar Bianca här så ska vi ha sjukt kul. Kanske kolla film och sånt. Har inte så mycket mer att säga såhär tifigt på morgon kvisten. Så puss på er så hörs vi senare idag!

/ Clara Engström
    

SVAR PÅ KOMMENTAR.

IdaNilssonnn om BETYG PÅ FILMERNA!:
Kommentar: FYFAN!
                        Tänk om de hade hänt när man åkte sittlify i sälen :S.
                        Haha fast tror ju inte de prsic ;P
Svar:               Ja fyfan vad hemskt. 
                        Har du kollat filmen?

/ Clara Engström
    

VILL HA SOMMAR!

Förlåt för dåliga uppdateringen men jag har inte haft så mycket att skriva så har tyckt de var onödigt. Men nu får ni ett litet inlägg. Idag har jag inte gjort ett piss förutom att gå till affären och köpt lite små saker. Så idag och igår var dom enda dagarna på lovet jag har chillat! Sitter just nu i soffan och lyssnar på musik. Har inte så mycket mer att säga så hejdå, ses sen för snart kommer mina ''kusiner''.

Fick bli en webb bild som jag laddar batteriet på kameran.

/ Clara Engström
   

BETYG PÅ FILMERNA!

Linas kvällsbok.

En riktigt bra film faktiskt. Den är perfekt till sånna i min ålder.
Den handlar om då Lina. Så börjar en kille tycka hon är snygg och Lina tycker han är hyfsat snygg. Sen börjar de komma närmare varandra sen händer de massa tånnårs saker.
Den får betyget 8 av 10!

Frozen.

Också en sjukt bra film. Bland den bästa film jag sätt. (Y)
Den handlar om tre personer som är och åker skidor/snoxboard så ska de ta sista åket så stannar liften. De är sjukt kallt och liften har bara öppet på fredagar och söndagar och detta inträffar såklart på söndag. De sitter fast och vet ej vad de ska göra. De försöker komma ner på olika sätt. Fast problemet är att de finns även vargar under dom som väntar på mat!
Den får betyget 10 av 10!

/ Clara Engström
  

HÄR ÄR BILDERNA SEN IGÅR.

Här kommer de flesta bilderna sen igår. Kul hade vi också.


Hahha!




Vi kolla tre filmer men jag somnade så jag såg bara två. Kommer göra ett inlägg idag med betyg och sånt om filmerna. (Y)

/ Clara Engström
 

GOD MORGON ELLER GOD DAG?

Alexandra stack vid halv ett. Nu sitter jag här med Cassie och degar lite. Jag har faktiskt igen aning om vad vi ska hitta på idag. Så jag får väl se vad som händer. Hoppas på något kul iallafall. Har inte så mycket att säga men vi tog lite bilder igår som kommer idag!

/ Clara Engström

SNABBA SIG LITE!

Detta inlägget blir snabbt för Sandra kommer snart. Måste hinna byta om också. Sitter ju här med ett par gulliga pyjamas byxor och en stor slappe tröja. Tyckte ni skulle få ett inlägg nu innan Sandra kommer för när hon är här vill inte jag sitta vid datan.

Tog denna ''söta'' bilden precis.
Bilder lovar jag att de kommer komma! (y)

/ Clara Engström
 

ROSOR ÄR RÖDA, VIOLOR ÄR BLÅ ............

Godmorgon vaknade för ungefär en halv timme sen. Klockan tolv kommer Sandra. Så då får vi se vad vi hittar på. Sen sover hon hos oss inatt. Jajja har inte så mycket mer att säga.

Bild sen i måndags.

/ Clara Engström
  

JAG TRODDE REGN VAR GUD SOM KISSA, JAG TRODDE BLOMMER BLOMMA FÖR ALLTID, JAG TRODDE KÄRLEK VAR EN KRAM.

Kom hem för lite mindre än en timme sen. Käkade taco när jag kom hem. Nu sitter jag och degar i soffan. Imorgon kommer Sandra hem till oss och då kommer de komma bilder. Sen ska hon sova hos oss till på torsdag. Vi har redan planer för imorgon. Så uppdateringen imorgon kommer inte vara så bra. 

Förlåt för att ni inte har fått nån outfit men jag hade jätte brottom innan vi stack och nu orkar jag inte. Förlåt! Men kanske imorgon. Hoppas på de iallafall, sen får jag se om de är lönt. Har inte så mycket mer att säga så puss.

Bild också från igår. 
Älskar dig sjukt mycket syster! 

/ Clara Engström
 

JAG SKA GLÖMMA DE FÖRFLUTNA OCH LEVA SOM OM JAG ALRDIG HAR GILLAT DIG!

Ni har ju inte fått nått lriktigt godmorgon eller vad man kan kalla de vid denna tiden. Men idag blir de att dra ock träffa kompisar. Så ska väl snart göra v mig så tar jag tåget och sen bussen. Ni kommer nog få en dagens outfit idag också. Om jag hinner så är de klart ni får de. Men ska gå och göra v mig nu så puss hejdå!

Bilden är sen igår!

/ Clara Engström
 


DETTA KALLAR JAG EN BRA BÖRJAN PÅ ETT SPORTLOV (Y)

Här är bilderna sen igår när vi träffa Josse. Man märkte att de va längsen man träffa henne. Vi ska försöka att träffas oftare. Jag kan lova att vi tog många bilder. Tyvärr orkar jag inte lägga upp alla på bloggen.


















En riktigt rolig dag var de igår. Hoppas på att denna dagen blir liknande. Eller iallafall rolig.För de är ju därför vi har lov.

Jag och Cassie hade liten fotokväll igår men så blev vi trötta så vi hann bara met ett tema. Så df kommer jag ej lägga ut alla dom bilderna utan ni får en sån bild då och då när jag inte har nån annan bild.

/ Clara Engström
  

DANNI ÄR SJUKT TUFF!

Godnatt nu ska jag snart sova. Sitter och snackar med Danni på msn. Men godnatt på er så får ni bilderna sen idag får ni imorgon.

/ Clara Engström
  


ÄR MED JOSSE JUST NU!

Är med Josse och Cassie just nu. Vi tar sjukt grymma bilder. Så skoja om att de kommer massa bilder här sen! (y)

Bild på mig och Cassie sen innan vi stack och mötte Josse.

/ Clara Engström
 


COOL OUTFIT HÄR JA.

Idag har jag på mig detta. En riktigt mysig och cool outfit tycker jag.



Mörka jeans - Only   NY!
Beige blus - GinaTricot
Rosa kofta - BikBok
Beiga handledsvarmare - ?
 &
Ringar

/ Clara Engström
 


ÄNTLIGEN ÄR MIN DESIGNE NÄSTAN HELT FÄRDIG.

Nu ser ni att min designe är fixad. Den är inte helt klar men de mesta är färdigt på den. Cassie ska bara fixa lite små saker. Sen är den toppen!

Idag visste jag och Cassie inte vad vi skulle hitta på men så smsa Josse oss och fråga om de var okej för oss att hon skulle komma till oss och de var klart de var. Så jag ska fixa mig lite nu sen kommer outfit sen sticker vi och möter henne vid tåget. Sen får vi se vad vi hittar på. Hörs sen!

/ Clara Engström
 

NÄSTAN ALLA DRÖMMAR KAN GÅ I UPPFYLLAN BARA DU KÄMPAR FÖR DOM, FÖR ANNARS ÄR DU INTE VÄRD DOM!

Nu är jag hemma hos pappa igen. Ska väcka Casssie om tio minuter typ. Då ska vi käka frukost sen får vi se vad vi ska hitta på idag. Kommer säkert bli något crazy och galet!

Nu har bilderna sen i lördags kväll/natt kommit upp. Rulla ner en bit så kommer ni till inlägget som heter ''BILDERNA SEN IGÅR KVÄLL/NATT''. Tycker ni ska kolla in de roliga bilderna. Jag säger bara, sicken kväll asså. Rikgtigt roligt hade vi. De ska bli en liknande kväll denna helgen.

Denna bilden är också från 2 veckor tillbaka. Tog massa bilder då men kunde ej ladda upp dom som jag inte hitta sladden.

/ Clara Engström
    

GODANTT OCH SOV GOTT!

Nu ska jag ta mig en dusch sen ska jag hoppa i sängs. Ska faktiskt upp tidigt imorgon. Vid sju ska jag upp för jag ska åka med mamma till jobbet så lämnar hon mig hos pappa på vägen. Plus att jag ska hinna packa de jag ska ha med till han. Så de blir nästan lika tidigt som en vanlig skoldag.

Bianca har fortfarande inte laddat upp bilderna. Men när hon gör de så gör jag ett tidsinställt inlägg. Kommer även göra ett inlägg och bäretta de för er. Men godnatt på er så hörs vi imorgon.

/ Clara Engström
  

DU ÄR TJÄRNAN I DEN SVARTA HIMMLEN, DU LYSER ALLTID UPP MIN DAG FÖR DU ÄR DEN JAG ÄLSKAR!

Skulle kolla tv innan idag så somnade jag. De var vid ett. Sen blir jag väckt för vi ska käka kvällsmat klockan sex. Sov i fem timmar innan. Konstigt sov inte så värst mycket inatt. Bianca har fortfarande inte laddat över bilderna. Lägger upp dom på bloggen direkt när Bianca laggt över dom.

Nu ska jag nog kolla film eller bara chilla. Är fortfarande sjukt trött. Två timmars sömn till hade inte skadat! Men nej snart är de kväll så då är de snart sömn igen.

Typ två veckor gamal bild. Men jajja de får ni stå ut med. Nästa vecka blir de lite nya bilder.
Har ej tjock och kursiv text längre. Tyckte de var riktigt fult nu när jag har arial text.

/ Clara Engström
   

BILDERNA SEN IGÅR KVÄLL/NATT.














/ Clara Engström
 

HAHHA SICKEN KVÄLL/NATT!

Har kommit hem från Bianca nu. Eller jag kom hem vid halv tolv. Så nu har jag kollat runder lite bloggar och lite annat skit. Idag blir de väl bara att vara hemma och chilla. Imorgon åker jag till pappa och då börjar sportlovet på riktigt. Så jävla skönt om jag får säga de själv. Lovet ska bara bli bäst. Inget plugg inget annat.

Jag och Cassie ska väll hitta på något helt galet imorgon. Nån kväll blir de foto kväll med Cassie så då kommer blider på bloggen.

Bilder sen igår kväll och inatt kommer förhoppningsvis idag. Hoppas Bianca lägger ut dom på facebook så jag kan kopiera och lägga över här så ni kan se dom.

/ Clara Engström
  

HEMMA IGEN.

Har precis kommit hem från Väla. Var där med mamma. Jag fick ett par ett sjukt snygga jeans av mamma. Ikväll sticker jag till Bianca och sover där med Cassie, Hannes, Bianca och Saffi ju!

Jag just nu. Bilden tog jag precis.

/ Clara Engström
   

SKYNDA SKYNDA!

Ska sticka nu men jag har detta på mig idag. Man ser de inte så bra men jajja.

Gröna byxor - Esprit
Vitt under linne - Esprit
Vit blus - Odd Molly
Svart kofta - BikBok
Halsduk - Ullared GK 

/ Clara Engström
   

INATT NANNAR MAN HOS BIANCA!

Godmorgon på er.
Vaknade vid halv nio idag, tidigt men jajja jag kunde ej somna om! Nu ska jag snart göra v mig för jag ska sticka till Väla med mamma. Så får vi se om de blir lite nya kläder. Hoppas på de iallafall. Så detta inlägget blir bara lite snabbt. Kommer berätta lite vad som händer idag.

Sov aldrig hos Daniella inatt för hon fick ej. Men inatt nannar man hos Bianca med lite annat folk. Kommer säkert bli superduper kul. Kommer säkert bilder. Hoppas att Cassie tar med kameran. Plus att jag ska käka fondy med familjen innan jag sticker till Bianca. Får säkert inlägg innan jag sticker med en outfit. Puss!

/ Clara Engström
    

SVAR PÅ KOMMENTAR.

Anonym om SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN!:
IP: 78.72.82.198
Kommenatr: hur gammal är din syster?
Svar:             Hon är lika gamal som mig, alltså 13år.
                     Skriv namn nästa gång tack!

/ Clara Engström
 

DAGEN.

Skolan var väl rätt chill. Dagen har gott snabbt och de har inte hänt så mycket. Men efter skolan stack jag och mötte upp Cassie på ps2. Vi stack till fuji och käka sushi. Gott som vanligt!


Sen gjorde jag en gägga. Jag är alltid lika seriös! (y)


Sen efter vi hade varit där stack vi till Lagerhouse för att köpa godis men de hade inget gott så vi stack till Pressbyron istället. Sen lekte jag o Cassie i rulltrapperna, hahha sicket liv asså! Sen tog jag tåget hem. Mamma hämtade mig vid tågstationen så stack vi och handla. Så mamma köpte ny foundition och fondition borst till mig. Och nu är jag hemma och sitter här hemma med datan.

Ikväll ska jag nog nanna hos Daniella. Eller jag tror de. Isåfall sticker jag till henne vid halv nio. För hon har träning till åtta. Ha de bra så får ni kanske ett inlägg senare!

/ Clara Engström
  

HALLÅJSAN!

Börjar bli lite bättre på att uppdatera. Har precis snackat med Cassie i telefon i 35 minuter. Vi har alltid något att snacka om. Just nu kollar jag på Sveriges västa bil förare. DDe är väl hyfsat bra.

Bild på mig och Cassie. Bara för vi är så himmla söta tillsammans. Har inte så mycket mer att säga. Så bye!

/ Clara Engström
   


FORTFARANDE SÅ SUGER UPPDATERINGEN.

Fortfarande så är bloggen rätt kaos men har iallafall inga tomater och sånt och de går att läsa vad jag skriver iallafall. Header och desigen kommer nästa vecka. Eller headern är gjorde men Cassie kan ej designa mon blogg hemma hos sin pappa.

Skolan var chill idag, riktigt chill om jag ska vara nogran. Min mobil har varit utan bateri i två dagar nu och entligen fick jag min laddare igen. Tummen upp på de eller vadå! Alla lektioner idag har varit riktigt chill. Så de ska jag verkligen inte klaga på. Hoppas på att dan imorgon blir lika chill.

Om de går så ska jag och Daniella sova över hos nån av oss. Om de går för Daniella. Ska ringa henne ikväll ifall hon inte svarat på mitt sms eller ringt mig.


Bilden är precis tagen.
Nu ska jag plugga vidare på mina spanska gloser som jag ska ha förhör på imorgon. Hoppas de går bra iallfall. Men puss på er alla så ses vi kanske senare ikväll! (y)

/ Clara Engström
  

DÅLIG UPPDATERING!

Fårlåt för den dåliga uppdateringen, men jag har fullt upp med skolan. Så tyvärr kommer uppdateringen nog vara lika dålig imorgon också. Men sen till helgen ska uppdateringen bli bättre. Hoppas att nästa vecka blir bättre. Men denna veckan har de varit mycket med skolan. Och imorgon slutar jag vid fyra så då blir de ingen bloggning. Kanske de kommer ett inlägg sent imorgon kväll.

Orkar ej blogga mer nu för jag vill chilla vid tv:en. Kollar på fuskbyggarna just nu. Har suttit och kollat tv sen halv åtta. Inte likt mig på en vardag! Godnatt på er alla.

/ Clara Engström
   

SVAR PÅ KOMMENTAR.

IdaNilssonnn om HALLOJSAN ALLIHOPA:
Kommentar: Hej clara allså designen du har nu på din blogg gör så att man
                     knappt ser vad du skriver :(
Svar:            Hej Ida. Jag vet att min blogg var dålig just då. Nu är den fixad
                     så man se vad de står. Men den nya designen är fortfarande
                     inte färdig med den nya headern. Men ni får vänta och
                    längta! ;)

/ Clara Engström
    
           

GLAD ALLAHJÄRTANS DAG ALLIHOPA!

Tja allihopa. Idag är de allahjärtansdag! Hoppas alla har haft någon att fira de med. Skolan var chill, slutade ju 13.40 med matte. Tog tåget 2. Kom hem packade lite sen stack man hem till Sandra. Vi stack och träffa massa folk. Sen blev jag hämtad av mamma klockan 5. Hem plugga och nu sitter jag här och lyssnar på musik och sitter vid datan. Kläderna jag beställde för ett tag sen har kommit och de var sjukt fint. Sitter perfekt på.  Ska snart käka kina mat från China Town, göttt!

Som ni ser är min blogg helt kaos. De kommer orna sig men ni får stå ut ett tag till iallafall. Men vi hörs senare kanske senare. Puss!

/ Clara Engström
       

HALLOJSAN ALLIHOPA

Det här är Cassie. Clara syster för er som inte vet. Jag sitter här och fixar Claras header och design. Kommer hålla på så mycket som jag hinner ikväll. Sen fixar jag resten om jag inte hinner allt idag. Så ni får ursäkta om hennes blogg är lite rörig för tillfället.
Klicka på bilden


Tittut! Här är jag, hoppas ni kommer gillar hennes nya design när den är klar. Hade tänkt att överraska henne lite.

/ Cassie


MÅSTE SKYNDA MIG!

Nu har jag kommit hem från Väla, eller jag har varit hemma i ungefär 40 min. Snart kommer Jonte så ska vi kolla film. Tyvärr kunde inte Keven :(

Cassie gjorde piercing och de blev sjukt fint. Jag ska också göra. För Cassie sa att de inte gjorde ont så de kommer jag väl klara av de. Cassie får va med mig och hålla mig i handen.


Bilden är tagen precis.

/ Clara Engström

 

HUR ONT KAN DE GÖRA EGENTLIGEN? :o

Godmorgon på er alla. Idag hänger jag med Cassie till India på väla för hon ska piecanavlen! Jag vill också ha men vågar verkligen inte. De kommer säkert göra sjukt ont. Men skit samma. Jag ska fråga Cassie hur de känns och så, så får vi se om jag vågar göra en. Ska iallfall hålla Cassie i handen. Hon ville att jag skulle fota men jag tror ej jag kommer göra de. Jag tycker sånt är hemskt att kolla på. Ussch!

Efter de så kommer Keven & Jonte hem till oss så ska vi kolla några filmer och sånt. Sen kommer de nog inte hända så mycket mer idag! Tror inte de iallfall. Kommer nog bara bli en slappe dag!


Bild också från förra veckan. De var foto jag tog hemma hos mamma som egentligen skulle upp förra veckan men hitta ingen sladd hos mamma. Så ni får lite sånna blandade bilder här och där.

/ Clara Engström
    


ENKEL & BEKVÄM & FIN OUTFIT!

Idag hade jag på mig detta. Änkelt, bekvämt och fint! Varför ska de alltid va så många plagg?



Ljusa jeans - Only
Svart bas linne - GinaTricot
Beige stickad tröja - Spirit

/ Clara Engström
   

JAG ÄLSKAR DIG THEODOR!

Har typ precis vaknat. Har sovit riktigt gott inatt. Idag blir de till Sandra och träffa henne! Saknar henne verkligen. De var ju riktigt längesen jag träffa henne. 1 vecka :s
Tar nog med Kamera dit så de blir lite bilder. Hahha de måste man ju ha, då blir inläggen lite roligare. Outfit kommer idag också. Kanske före, annars kommer de efter. Alltså lite senare ikväll. Cassie ska då till Jonte idag och hoppas de får de mysigt! Sen ska väl jag och Sandra sticka och träffa dom en stund. Sen ikväll vid fem kommer lite folk hem till oss så ska vi käka wok och ha allment mysigt ;)

Min söta hamster får stå för den gulliga bilden idag.
Ja de var allt jag hade att säga. Så ha en bra dag för de ska jag ha iallfall.

/ Clara Engström
   

BILDERNA SEN IDAG!

Jag käkade ju på Big Buddha idag med Bianca, Cassie, Josse, My, Emilie, Julia och Ebba. Här kommer massa bilder sen idag på resturanten. Bilderna e tagna från fb därför är de lite dålig kvalite.







/ Clara Engström
   




BILDER KOMMER!

Bilder sen dagen med tjejorna kommer. Men för att ladda över alla på fb tar 24min. Sen ska jag ladda över de flesta på bloggen. De kommer ta tid. Så bilder kommer så småning om!

Denna bild är också från förra veckan.

/ Clara Engström
  

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG!

Som jag lova får ni en outfit idag. Så idag hade jag på mig detta.


Ljusa jeans - Only
Svart under linne - Gina Tricot
Svart blus - Ellos.se   NY!
 &
Smycken

/ Clara Engström
    


SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN!

Anonym om FRÅGESTUND ÖPPNAD!:
Kommentar: Har du haft någon blogg innan? ;)
Svar:           Ja, jag har haft en blogg innan.
                   Om du vill kolla in den så trycker du
här!

 
Anna om FRÅGESTUND ÖPPNAD!:
Kommentar: hur många odd molly plagg har du?
Svar:            Jag har fem egna Odd Molly plagg. Sen delar jag några med min mamma. Jag
                    tror jag delar fyra plagg med mamma. 
                   
 

Anonym
om FRÅGESTUND ÖPPNAD!:
Kommentar: Vilka bloggar följer du, eller läser väldigt ofta?
                   Kram
Svar:           Av mina vänner så följer jag Elins, Fannys, Cassies. Av de kännda bloggarna följer
                   jag nog bara Kssies blogg.
 

 

Lina
om FRÅGESTUND ÖPPNAD!:
Kommentar: vad heter din bästa vän.
Svar: Min bästavän heter Fanny Lyckeke.Länk till hennes blogg har ni i svaret övanför denna
         frågan.
 
 
cassie om FRÅGESTUND ÖPPNAD!:
Kommentar: hur gammal är du? :)
Svar:           Jag är 13 år! :)

Ifall jag får fler fråger senare är deklart jag svarar på även de frågorna. Så ni kan fortsätta att fråga.

/ Clara Engström
    

SVAR PÅ KOMMENTAR.

IdaNilssonnn om FÖRSTA DAGEN I SÄLEN.:
Kommentar: clara du gör mig svart sjuk!:(

                     Jag vill till sälen fast jag va där för 2 veckor sedan xD men du jag gillar bilden på        
                     snöguben som är på toppen av gustavbacken !:)
Svar:            Hahha jag har haft de sjukt bra i Sälen och de verkar som du också har haft de. 
                    Bilden på snögubben har min syster tagit. Hon ärväldigt duktig på att fota. Så om du vill
                    kolla in hennes bilder så trycker du bara
här för att komma till hennes
                    blogg!

Denna bilden var de hon menade. Om ni ej har varit i Sälen så är den övanför en backe som heter Gustav!

/ Clara Engström
    

HEMMA IGEN FRÅN SÄLEN!

Igår kväll kom jag hem från Sälen men orkade inte göra ett inlägg. Så ni får ett inlägg nu.
Idag blir de ingen skola. Pluggar hemma istället, har ju fått hemuppgifter för hela veckan så jag gör dom istället. Idag ska jag kanske med Cassie och några andra tjejer och käka på resturante i stan. Först blir de väla och så.
 

Bilden är sen förra veckan innan jag stack till Familia med Sandra.
På bilden ser ni även lite av min coola väska från Thailand. Riktigt nöjd med den.

Men nu ska jag fortsätta att plugga så ni får nog en outfit idag. Eller ni får de, de lovar jag er. Men ni kanske får de efter jag har varit ute om jag inte hinner innan.

/ Clara Engström
      

SKOTERSAFARI IDAG.

Idag har jag åkt skidor till middags tid. Sen efter de skulle de bli skotersafari. De var väl sådär. Men endå en rolig upplevelse. Iallafall när man fick sitta på skotern stället för i en lite vagn bakom. Men här är iallafall bilder.

Nu ikväll tog jag och Cassie en gullig bild! (HOST)

De var allt för idag.
Imorgon förmiddag börjar hem resan. Tråkigt att åka bil i 10 timmar men jajja. Jag får väl stå ut.

/ Clara Engström
   

SNÖ SUGER, SKULLE VARIT VARM SNÖ!

Här kommer lite bilder sen idag.




/ Clara Engström
      

FÖRSTA DAGEN I SÄLEN.

Idag var de första hela dagen här i Sälen. Så mycket skidåkning har de blivit. Plus bilder såklart som kommer här.



/ Clara Engström
     

HÄR ÄR LITE BILDER SEN KVÄLLEN I SÄLEN.

Kvällen har varit riktigt mysig. Har desuttm tagit bilder idag.
När vi kom till stugan hämta vi våra skidor och lite annat. Sen hämta vi nycklen till rummet och packade in.

Gullig jag e asså!
Sen så gjorde vi lite mat till kvällen, de blev taco.

Efter de stack jag och Cassie ut. Kollade in i två butiker och prova sjukt heta mösser!

Sen gick vi upp till några backar. Där tog vi lite ''snygga'' ego bilder på oss.


De har varit en bra början på en mysig semester.
Imorgon blir de att åka skidor hela dagen. Så de kommer nog bara komma ett inlägg om dagen med alla bilder sen dagen.

/ Clara Engström
     


STUGAN HÄR I SÄLEN.

Här får ni lite bilder på vår mysiga stuga här i Sälen.






/ Clara Engström
    


SNART STICKER JAG!

Snart sticker jag till Kristianstad till min ''kusin'' som fyller 1år. Har precis gjort v mig och packat lite som jag ska ha med till pappa till Sälen. Smsar även med tuffingen Cassie. Men jajja nu ska jag stänga av datorn och packa ner i väskan för den ska ju med till pappa.

/ Clara Engström
  

SÄLEN IMORGON :D

God morgon på er, idag ska jag iväg till mina ''kusin'' han fyller 1 år. Bilder kommer de att komma. De kan jag lova er. Imorgon bitti åker jag till Sälen. Åker tidigt imorgon kan jag säga er. Men jajja. Idag blir då sista blogg dagen för imorgon blir de blogg paus till torsdag nästa vecka. Förlåt att jag har blogg pausar ofta. Men ja måste ju och kunna njuta av livet. Me kamera kommer tas med till Sälen så foto ska de bli även där.

Men nu ska jag snart ta en dusch sen ska jag käka frukost sen gör ja v mig. Vi ska köra till min ''kusin'' vid ett så jag har rätt gott om tid på mig. Men jag tycker ni e dåliga på att kommentera så om ni inte börjar kommentera kommer jag nog ta en blogg paus lite längre tid typ en till två månader kanske. De vill ni väl inte.


Fanny fick så för bilden idag. Tycker hon e värld de för att hennes blogg är bäst. Tryck här för att komma till hennes blogg.

/ Clara Engström
  

FRÅGESTUND ÖPPNAD!


/ Clara Engström
    

3 NYA INKÖP IDAG.

Tja, skolan var chill idag. Efter skolan stack jag hem gjorde v mig lite sen stack jag till Sandra. Sen drog jag ut och snacka lite med jonte sen tog jag och Sandra bussen till Familia. Jag köpte en jätte gullig tröja för 49kr, billigt billigt!
Mamma har precis beställt detta till mig!


Beställda för 699:- på ellos.

Beställd för 199:- på ellos.

/ Clara Engström
    

VAD TYCKER NI OM EN FRÅGESTUND?

Vad säger ni om en frågestund här på bloggen. Ifall ni tycker de så e de klart jag ska ha en frågestund. Jag vet att de e folk som tittar min blogg men vf orkar ni inte bara lägga en kommentar. Snälla svara på om ni tycker de eller inte. Isåfall vet jag ej hur länge den kommer vara öppen men ifall jag får fråger i efterhand e de klart jag kommer svara på dom också. För personliga och privata fråger kommer jag ej att svara på!

Så vad tycker ni, lägg en kommentar och var ärlig om ni tycker de eller inte!

/ Clara Engström
       

''GULLIG JAG VAR FÖR ETT ÅR SEN''

Hallå, idag har jag varit i skolan till tjugo i fyra typ. Sen tog jag tåget hem fyra. Sen har jag pluggat, pluggat och pluggat. Tråkigt säger jag bara. Men man vill ju att de ska gå bra på proven. Men nu precis är jag färdig med allt plugg till imorgon.

Imorgon efter skolan blir de nog inget inlägg för då drar jag till sandra så tar vi bussen till Familia. Kanske jag kan låna hennes data innan vi sticker så ni kan få ett litet snabbt kort inlägg. Vi får väl se om jag hinner.

Från och med på söndag kommer jag ha blogg paus igen. För jag åker till Sälen då! Jag som vill ha värme kommer få mycket kyla, bläääää. Men ja de ska bli kul endå att åka skidor och basta. Bilder kommer de komma massa.

Här får ni en ''fin'' bild på mig som är sjukt gammal!


Ja, så ''gullig'' har jag varit.

Men de kommer nog ett inlägg till ikväll, så vi hörs!

/ Clara Engström
  

DU ÄR SÅ SJUKT SÖT DANIELLA!

Har precis kommit hem. Inte från skolan, för jag har varit ute med Ville, Keven, Jonte och Daniella. Ska snart plugga lite sen ska jag sova! Fryser som en isbit och trött är jag också. Bläää!
Skulle bloggat innan jag stack ut men internet sluta fungera. Men här kommer en bild jag han ta innan jag stack ut.

Imorgon ska jag upp tidigt. Inte som idag nää. Idag hade jag ju sovmorgon till halv elva, chill. Fast Eiln i min klass började halv tolv. FUSK kallar jag de!

/ Clara Engtsröm
   

I SKOLAN!

Har rast just nu. Men egentligen har jag svenska dubell pass. Sitteroch käkar muffins med Alice, mumms! Har bara rast i typ tio minuter till. Ha de bra så ses vi ikväll eller efterskolan!

/Clara Engström

   

JAG ÄLSKAR MINA NYA HANDLEDSVARMARE!

Som ni vet så börjar jag halv elva på onsdagar så idag har jag gott om tid för att blogga. Sticker till tåget om en halvtimme ungefär. Tyvärr har jag fortfarande inte hittat sladden till kameran, så sur man blir asså!

Igår kväll gjorde jag färdigt min powepoint till min redovisning som jag ska redovisa imorgon på no lektionen. Igår var jag väldigt flitig för jag gjorde även lite Engelska på datan.

Tyvärr får ni en dålig webb bild istället för en bild tagen med kameran.


Som ni ser på bilden så har jag lockat mitt hår idag med min trippel tång. Tid tog de men Madicken i min klass tyckte jag skulle locka de nån dag.

/ Clara Engström
    


GRATTIS BIANCA!

Har inte haft lust att blogga efter skolan så tyvärr har de inte kommit upp något inlägg. Men direkt efter skolan åkte jag till mormor och fixa bilden till vårt bildprojekt i skolan. Blev väl hyfsat nöjd med den! Den får iallafall duga. Redigerar den och lite sånt skit så blir den väl bra. Tyvärr fungerar inte min sladd till kameran så inga nya bilder kommer idag. Ska iallafall fortsätta att leta efter en ny sladd här hemma.
____________________________________________________________________________________

Grattis Bianca på din fjortonårs dag.
Nu blir du ju en liten fjortis!


/ Clara Engström
      

RSS 2.0