SNABBT OCH TRÅKIGT INLÄGG

Hemma från skolan och så, har ej så mycket att skriva så de blir ej så mycket nu att skriva. Så här får ni ett inlägg så ni vet att jag lever. Puss!

FY VAD TRÅKIGA INLÄGGEN BLIR UTAN BILDER.

Hallåjsan. Har precis suttit och gjort färdigt matten plus att jag kan No:n till vårt muntliga prov imorgon. Så de kommer nog gå super. Hoppas på de iallfall. Så nu har jag ju tid att kolla tv och blogga. Så om 6 minuter börjar mäster kockarna och de får jag ej missa så får skynda mig nu. Men skolan var rätt chill förutom mentorsansvaret idag på luchen och spanskan sist idag! Fast dagen gick snabbt. Efter skolan stack jag till ps2 och mötte Sara där så gick vi till Espresso house så vi fick fixad lapparna till prao veckan! Så de är klart så de blir prao där vecka 21. Kommer bli rätt roligt faktiskt.

Tyvärr blir de inga bilder i detta inlägg pogrund av att jag har inga bilder här hos mamma plus att jag inte kan ta nya bilder för att deras kamera SUGER! Lite tråkigt men sånt är livet. Sak försöka ta massa bilder nästa vecka när jag är hos pappa. Men på Söndag kan jag lova att de kommer massa bilder sen lördag för då blir de en massa kul med brudarna. Så vi blir 9 stycken. Cassie, Elsa, Bianca, Alexandra, Julia.M, Julia.W, My och Emilie. Sen blir de ekebo. Sen blir de film och en crazy kväll. Så bilder lovar jag att de blir massa. Nu börjar mäster kockarna så puss och hejdå!

SVAR PÅ TAL!

IdaNilssonnn om GOTT OM TID PÅ MIG ATT BLOGGA!:
Kommentar: Har/Hade inte du en system kamera innan ?:)

Svar:             Själv har jag ingen men min familj har en. som ni vet så är mina föräldrar skyllda så de
                      är min pappa och min familj där som har en!

GOTT OM TID PÅ MIG ATT BLOGGA!

Hinner till och med lägga upp min outfiten nu. Ni har ju inte fått den på länge. Plus att ni kan se mina nya byxor jag fick i måndags av mamma!


Som ni ser så är bilderna tagna med en dålig kamera men de får ni tåla!

Vitt under linne - Esprit
Beige tröja - H&M
Ljusa jeans - Lindex   NY!

BÖRJAR FÅ BRIST PÅ BILDER ;S

God morgon på er. Idag börjar jag som vanligt halv elva. Då har jag Sv/So så ska fortsätta på ''Resan". Riktigt roligt arbetsområde faktiskt. Nu har jag precis sminkat mig så ska bara platta håret så är jag färdig! Vet ej om jag har mitt löshår idag iheller. Men jag tror de. Har ju inte haft de på två dagar nu. Ska fortsätta göra v mig så ses vi ikväll, puss!

Bild ni sett för, men ni får tyvärr se den igen!

GÅR DU VILSE SÅ FINNER DU NYA VÄGAR BARA DU FÖLJER DITT HJÄRTA.

Hej, nu är de tisdag och skolan var rätt chill. Började halv nio. Då hade vi sånn likabehandlings sak till klockan tolv. Men så fick ju jag gå 11.40 som jag har maten. Sen så hade jag Sv/So rätt chill sist NO fast då höll jag på att somna. Hahha. Efter skolan lämna jag in en lapp till min idrotts lärare för jag o Alice ska hålla i idrotts lektionen nästa vecka på Tisdag! Efter de vänta jag på Sara för hon skulle städa för hon har också mentors ansvar. Sen tog vi bussen till Espresso house för vi skulle fråga om prao plats där. Gissa om vi fick de?

Ja, de fick vi, så skönt och ha de av klarat. Så imorgon efter skolan ska vi sticka dit så ska dom skriva på papper och så ska vi bästemma tider och lite sånt. Ville faktiskt praoa där så var sjukt bra att jag fick prao plats där!


Ja, de var allt för mig. Ska käka nu så puss!

500 INLÄGGET.

amanda jensen om YEEES, NAVELPIERCING GJORD! :D:
Kommentar: jag gjorde med på india på väla, nu i går ( söndags)
                     gjorde skit ont, men efter var det rätt okey , 
                     gjorde bara ont när man rörde sig för mkt typ xd

                    har med en sån färg, eller ja.. den är ljusblå :)
                    drömt om det i några år, skit stolt över mig själv att jag vågare :D

Svar:            Själv tyckte jag inte de gjorde ont, men de var klart de känndes. Jag tyckte de gjorde
                     ondare efter. 
                    Jag kollade precis din blogg och de såg ut att de hade blivit sjukt fint :)
                    Om du ser att din blir lite röd runt om så bli inte rädd, den kommer bli de. För de blir
                    allas. Kram!

HISSAR OCH DISSAR!

Jag hissar:


Karamellkungens godis är toppen, riktigt gott (Y)


Elin Melanders blogg är en blogg jag följer varje dag, om ni inte har kollat den så är den värd att kolla. Hon bloggar varje dag minst ett inlägg om dagen. Länkning till bloggen här!

Jag dissar:


Jag avskyr verkligen fina kläder så kollar man på pris lappen. Ucsh vad hemskt de är!


Kladd kaka är sjukt gott men inte så speciellt nyttigt. Tyvärr! De är lätt att baka därför sker de ofta att de bakas några stycken kladd kakor i veckan.

DE VACKRASTE JAG VET, ÄR ATT SE DIG NÄR DU SOVER!

Tjena, slutade klockan tolv idag egentligen men så har jag ju mentoransvar denna och nästa vecka. Så sjukt segt. Så jag tog tåget 12.57. Kom hem och hämtade lite saker hos pappa sen stack jag hem till mamma och käka och nu är jag här och sitter vid datan och kollar runt på lite bloggar. Skönt att vara hemma så här tidigt endå plus att de ä'r så härligt väder ute.

Tycker att ni har slutat kommentera. De var ni bättre på förr, lite synd faktiskt. De är inte kul att blgga när ni inte gör något tillbaka förutom att läsa den :(
Men en sak jag tänkte göra nu var att fortsätta på mitt inlägg ''Hissar och Dissar''. Vad säger ni om de? Så puss på er så kommer de väl ett inlägg snart.

VISSTE INTE ATT MAN KUNDE HA EN SÅNN BÄSTAVÄN SOM DU, DU ÄR UNDERBAR!

Hallå. Sitter just nu vid datan och lyssnar på musik och snackar på msn med lite olika folk. Idag har jag typ inte gjort ett skit, fast jag har gjort sushi med familjen. Skit gott var de.

Fick precis reda på av Alice att vi slutar 11.55 imorgon. Skoja om att man blev lycklig när man fick veta de. Jag hade glömt de! Hahha sånt borde man inte kunna glömma asså. Sen på tisdag har jag bara lektioner efter lunch för innan lunch har vi sån likabehandlings dag med klassen. Chill asså! Ja jag vet faktiskt inte mer vad jag ska skriva.
Här är iallafall en bild.

Puss!

INGEN RUBRIK.

God morgon på er alla. Igår var jag i stan som jag skrev sen stack jag hem och chilla ett tag sen åkte jag på vuxen kalas. De var väl roligt. Sen kom jag hem och var mega trött men nej, jag skulle hålla mig uppe med Cassie. Så jag gick och la mig vid 00.00 typ. Duktigt av mig faktiskt!

Jag smsa även med Alexandra och planera lite för nästa vecka. Så ska iväg och shoppa till ekebo. Så fredag nästa vecka blir den shopping runda med Sandra. För vi ska va lika dana på ekebo ;p
Så är de pyjamas tema så vi ska nog ha jogging byxor på oss. Fy fan vad jag är taggad för ekebo nästa helg.

Har inte så mycket mer att skriva men uppdateringen kommer nog va bra idag för jag ska bara vara hemma och chilla. Men vet  ni vad jag spela precis? Jo, jag spela ett dödar spel! Hahhha de var faktiskt riktikt roligt. Brukar bara hoppa åt min lillebropr på de men nu spela jag själv.

Bild på mig och underbaraste Cassie, bilden togs i onsdags.
Puss.

NU BÖRJAR VÅREN TITTA FRAM HÄR I VÅRT KALLA LAND, ÄNTLIGEN KAN MAN JU SÄGA :D

Nu är jag hemma från stan. Var där med Cassie, Jessie och Kasper. Riktigt mysigt väder va de ju också. Fick en sak. Hitta faktiskt inte så jätte mycket. Kommer komma bild på de som inhandlades. Cassie tog ju såklart med sig sijn kamera så här är bilder sen dagen!






Shopping kungen här ja!

Sen har vi ju även tank kungen ;p
Nu har jag precis kommit hem. Cassie gör majskolv så de ska jag ta och käka. Sen ikväll ska jag på vuxen kalas och de kommer nog komma massa bilder där ifrån också!

CASSIE, JAG HADE PING PONG PANG OCH JAG SPELADE MED PINGPONG PANG BOLLEN!

Sitter i skolan och har precis haft idrott. Vi hade pingis. Gick väl sådär men de var rätt kul iallfall. Nu sitter jag med Ronja vid en data och vi kollade på nån skräck bild men tydliogen var de ljud till så vi ficklite panik för vi våga ju ej kolla på datan, hahha ;p

Idag efter skolan kommer jag nogsticka till stan med Julia, Emilie och Ebba. Kanske nån mer också. Vi får väl se. Hoppas Julia har med sin kameraså de kan bli lite fina bilder. Så de kommer ej fler inlägghär från ikväll. Puss!


VÄNNER OCH FAMILJEN ÄR DE FINASTE JAG HAR, DÄRFÖR TAR JAG VÄL HAND OM DOM!

God morgon, jag fattar faktiskt inte varför jag går upp så här tidigt. Vi är ju lediga. Men ja kroppen ställer väl in sig på att gå upp tidigt på vardagar. Så nu sitter jag här vid datan och kollar runt lite på lite utflyckter i Thiland som jag ska dit på vår resa i Sv/So/Eng. Jag ska först åka till Danmark sen till Mallorca sen till Thailand och sist ska jag till Sri Lanka. Kommer säkert bli bra. Trodde de skulle bli dyrare än vad de blev. Jag har räknat in alla kostnade för mat och fly och boende och nu har jag 15750:- kvar! (Y)

Ja, ni kanske inte bryr er så mycket om min resa. Men jag tycker faktiskt de är ett riktigt roligt arbetsområde. Kul att hitta fina hotel och sånt. Fast hur sugen blir man inte på att åka till något varmt land och bara ta de lungt? Som ni vet så är jag ledig idag också men har fått lite hem uppgifter som jag ska fortsätta med. Sen ska jag nog hitta lite bilder jag ska skriva ut här hemma för jag vill ju ha färg på mina bilder. Så ska jag ha dom bilder i min ''Resan'' bok.

Bild på mig och bror.
Puss på er så hörs vi senare.

COKKIS!

Hahha, Cassie baka ''fina'' kaker till mig, själv tyckte hon dom inte blev goda men de tyckte jag. Dom blev inte så fina men jajja jag ska bara äta dom.

UTVECKLINGSSAMTAL KLCOKAN 17.00 IDAG ;S

Här har ni dagens outfit.
Svarta tajts - GinaTricot
Vit blus - ellos.se
Brun kofta . HunkyDory
Solglasögon - Lindex

UPPDATERINGEN KOMMER BLI BÄTTRE NU SOM JAG ÄR LEDIG IDAG OCH IMORGON! :D

Godmorgon. Igår blev de inga inlägg tyvärr. Men iallafall igåt efter skolan stack jag upp till Cassie o Biancas idrotts lektion med Hannes o Mange för vi skulle träffa dom. Så när dom hade slutat sin lektion klockan 16.00 så tog vi bussen och sen tåget hem till oss. Kolla film hemma hos oss. Sen stack dom hem vid 18.45. Då kollade jag tv resten av kvällen, somna såklart i soffan. Sen stack jag upp och la mig och jag somna på ett kick.
Fattar ej vf jag får upp såhär tidigt idag när de inte ens är skola för min del. Jag är ledig idag och imorgon. SKÖNT! Så idag har vi lite plugg vi ska göra hemma istället men inte så mycket. Bara lite i Spanska och matte. Sen skulle man jobba på i vårt nya arbetsområde som heter ''Resan'' som vi jobbar med i Sv/So/Eng. De är ett riktigt roligt arbetsområde faktiskt. Vi ska resa till minst 4 länder och minst 2 världsdelar. Vi fick då 40.000 vi ska klara oss på. Med mat, flyresor, hotell, utflyckter. Ja de kommer skert gå bra.
En finfin bild på min piercing. Ni har ju inte fått de så de får ni nu. Denna bilden tog Cassie på mig i måndags förra veckan asså dagen efter jag gjorde den!
Ja, de var allt för mig puss på er så hörs vi senare idag!

I CAN BE YOUR HERO BABE!

Här har ni dagens outfit. Denna outfiten tröttnar jag aldrig på, lätt men fin tycker jag! (Y)



Jeans - GinaTricot
Vit blus - ellos.se
Beige över tröja - HunkyDory
Svart kofta - BikBok
Skin Jacka - Lindex
Halsduk - H&M
Armband - Lindex   NY!
Solglasögon - Lindex   NY!

Clara, mitt hjärta. Det finns ingen som betyder så mycket som du gör. Det är så svårt att berätta det, och få dig att förstå att det är så jag känner. En bästa vän, ska finnas där. Dygnet om. Och det gör du. Så fort det är något så vet att du att du kan ringa. Oavsett när, så kan du allltid komma hem till mig. Även om det skulle vara klockan 4 på natten. Jag vet att du alltid lyssnar, och förstår. En av få. Jag hade sprungit flera tusen varv runt jorden om du bett mig att göra det. Jag hade tagit mitt eget liv, om du bad mig att göra det. Jag hade gjort vad som helst. Och oavsätt vad alla andra säger, så kommer jag alltid stå vid din sida. För det är dig jag är säker med. Vet inte ens varför jag skriver denna texten. Ord kommer ändå aldrig kunna förklara hur det är. Du är det bästa jag har. Alla minnen vi har. Dom är värda mer än alla pengar i världen. Skulle jag förklara dig med ord, skulle det ta hur många år som helst. När jag pratar med dig. Blir jag alltid på bra humör. Jag hoppas att du vet att du alltid kan lita på mig. Du är en av få, som aldrig svikit mig. En vän som dig får man leta efter, men jag hitta dig, och det är jag så oehört glad över. Jag hoppas att det vi har aldrig tar slut. För mig hade det varit en för stor förlust. Jag hade inte pallat med mer då. Min värld hade rasat. Utan dig är jag för svag. Du är solen i mitt liv, och ljuset i min dag. Om något skulle hända dig, skulle jag inte överleva. Du är mitt allt,bästa vän. Sån tur att du finns. Jag lever för dig, det får du aldrig glömma. Alla andra är värdelösa bredvid dig, du är så mycket mer. Så äkta man kan bli. Jag är evigt din, på alla sätt och vis. Jag hade aldrig fått någon bättre än dig. Det är säkert.

Bästa vän, hoppar du, hoppar jag.

Aldrig ska jag sluta älska dig.


/fannylyckeke ♥


GÅRDAGENS KÖP!

Nu är jag hemma från skolan och så. Så nu ska ni få bilder på de jag fick av min snälla mamma igår.
Solglasögonen är köpta på Lindex
För 79.50 :-


Armbandet är köpt på Lindex
För 49.50 :-


TÄNK ATT JAG VARIT BRUNETT I MERA ÄN ETT ÅR, KÄNNS SOM NÅGRA MÅNADER!

godnatt ska snart ta och sova höll på att somna i soffan innan men nej jag skulle ju duscha och tvätta navlen . Så de var bara upp och hoppa och in i duschen. Sen stod jag i duschen i 20 minuter. Tvätta även mitt löshår idag. Hoppas de blir lika fint som innan.

Inann i eftermiddag  när jag kom hem från shoppingen med mamma så fick jag och mamma ut på en lång promenad. Ska fortsätta med att gå ut och jogga och gå. Plus att de var riktigt skönt väder idag så de var riktigt härligt att komma ut en sväng.

Gamal bild bjuder jag på här. Den är nästan ett år gammal. Den är från april förra året. Tiden går snabbt när man har roligt.

HEMMA IGEN EFTER EN SHOPPING RUNDA

Nu är jag hemma efter en shopping runda med mamma. Fick ett par solglasögon som jag ville ha. Men de blev ett par andra snyggare från Lindex! Nästan lika dana som dom från GinaTricot. Plus att jag fick ett snyggt armband de kommer komma bilder imorgon på dagens köp.

Just nu sitter jag bara här framför datan och chillar och lyssnar på musik. Ikväll händer inget speciellt, ska iallafall käka fondy med familjen. Gott! Sen kanske jag tar och kollar på ''Sex and the city 2''. De va allt för mig.

''HOTELL GYLLENE KNORREN''

Om ni sett julkalendern så är de samma men denna utspelar sig på sommaren och är ínte samma handling förutom att dom driver sitt hotell.
Den handlar om Ingo och hans gris som heter Pyret. Sen är de ju ett finare hotell som ligger i samma del. De andra hotell heter hotell grossmans och dom fixar en tävling för hundar. Men då vill ju Ingo också vara med och tävla med sin gris. Vinnaren vinner 50.000kr. Och pappan på hotell ''Gyllene knorren'' köper ett växthus till deras odling för 50.000kr, men dom har ej råd att betala de.

Filmen var faktiskt bra och rolig. 
Filmen får 4/5 av mig!
 



BÄSTAVÄN KOM HEM NU, KLARAR MIG INTE LÄNGE TILL UTAN DIG.

God morgon. Idag blir de ju en shopping runda med mamma. Bilder på de jag köper kommer imorgon om jag orkar. För har ingen kamera hemma hos mamma. Eller en men den suger. Så de är därför de inte har kommit några nya bilde. Nästa vecka ska jag fota extra mycket så jag har till nästa vecka igen!

Saknar dig bästavän så obeskrivligt mycket. Vill verkligen att du ska komma hem nu så jag kan träffa dig. Klarar mig inte många dagar till utan dig!

Har inte så mycket mer att skriva nu så vi hörs lite senare.Ska göra ett inlägg nu om filmen jag såg igår på bio.

H&M HAR FAKTISKT FINA KLÄDER OCH STILEN FÖR ALLA.

God morgon på er. Idag vaknade jag vid halv nio - nio. Har precis käkat frukost och städat lite i gradroben. Så imorgon blir de en liten shopping tur med mamma. Så de blir kanske något nytt. En sak jag vet att jag ska få är sånna här solglasögon (Y)
Solglasögonen är från GinaTricot.

Här är lite andra saker jag vill ha. Allt är från H&M. H&M och GinaTricot har faktiskt väldigt mycket fint :D




Ja de var lite jag vill ha, får väl se om jag hittar de i butik. Så får man väll tjata säg till lite iallafall. MEn solglasögonen har mamma redan lovat mig som dom bara kostar 79kr.

Idag bliur de bio med familjen klockan fyra och vi ska se ''Gyllene knorren''. Hahha så får vi se om den är bra eller inte. Sen efter bion ska vi ta med oss thai mat hem och käka sen. Gott, är faktiskt riktigt sugen på de.
Ja, de var allt för mig just nu. Förlåt för att uppdateringen inte ligger på topp! Puss

CHILL FREDAG.

Idag var de skola och skolan sluta halv tre. Plus att jag hade copplings test idag på No:n så fick man välja om man ville ta J fråga eller J+ fråga. ( J = godkänd och J+ = mycket väl gogkänd) Tror ni jag klara att göra J+ frågan? Ja, de gjorde jag! :D  Så stack jag och mötte upp Bianca, Elsa och Cassie vid ps2. Så följde jag med dom för som skulle spela in lite till sin film. Den kommer säkert bli sjukt bra.



Som ni ser på bilderna som kom de snö igår och de ville jag verkligen inte. Hoppas snön är borta imorgon för jag är riktigt trött på detta.
Sen följde jag med dom till Subway för dom skulle käka de. Men tyvärr hade jag inga pengar med mig så de blev ingen subway tilll mig men de gjorde inte så mycket. Så kom Josse för hon såg oss när vi gick dit så hon höll oss sälskap.

Sen tog jag tåget hem och dom tog bussen till Bianca. Sen kom jag hem tog jag något litet att äta. Sen så har jag inte gjort så mycket mer än att varit på maxi med mamma och handlat godis. Sen käka vi hamburgare till kvällsmat!
De var allt för mig, så kan jag säga godnatt till er nu för de blir ej fler inlägg ikväll. Puss!


I SKOLAN

Sorry för den dåliga uppdateringen men jag har inte haft tillgång till så många datorer hemma plus att jag inte har haft lust att blogga. Just nu sitter jag i skolan och ska visa Ronja lite hotell i några länder för vi jobbar med ett projekt som heter ''Resan''. Så puss på er så hörs vi!

SNACKAR MED BABY I TELEFON, SAKNAR HENNE OTROLIGT MYCKE.

Haj, sitter o snackar i tele med min baby. Hon snackar på msn för de hör jag i telefonen. Saknar värkligen henne, min lilla Sandra.

Idag i skolan så kolla vi på musikal från 13.00 till 14.30. Den var faktiskt riktigt rolig. Hahha som man skratta. Den var gjord utifrån filmen ''Hairspray''. Fast filmen är wsådär men nu känner jag att jag vill kolla på den.
På lunchen käkade jag på subway med Elin, Clara o Alice. Riktigt gott!
Efter musikalen gick jag en stund i stan med lilla Julia. Vi kolla magtröjer och lite annat. Känndes verkligen som vår idag när man gick där i stan! (Y)

Bild på mig sen i lördags. Man ser ju Cassie lite i bakgrunden, hon ville ju också va med på bild.
De var allt för mig just nu, puss!

SÅ LYCKLIG JAG ÄR, MIN DRÖM HAR GOTT I UPPFYLLELSE!

Ska nog kolla bröllopsfotografen ikväll, eller nu vid nio. De visas ju på tv. Jag och familjen har lito gottis nu, ost, kex och oliver och korv. Gott!
Detta blir sista inlägget idag tror jag så godnatt på er allihopa. Så hörs vi imorgon.


Gulliga bilder på mig och Cassie sen igår innan vi stack.

YEEES, NAVELPIERCING GJORD! :D

Idag vid halv ett åkte familjen till Väla för att köpalite saker plus att jag skulle göra navelpiercing. Klockan två hade jag tid och navelpiercing gjorde jag. Överlycklig är jag. Gjorde inte så ont jag trodde de skulle göra. Dekänndes lite värre än en spruta. Så de var inte så farligt. Sen enefter gjorde de rättont när jag ställer mig och sätter mig och sånt. Sen efter Väla åkte vi till Danne som hade  kalas för han fyllde år. Åt där, riktigt god mat var de. Kom hem vid fem.

Nu sitter jag i soffan och och kollar bloggar och kollar ''Lycks Fällan''. Har inte så ont i piercingen längre! Imorgon kommer de nog bild på min piercing. Som jag har plåster på nu. Ska sova med plåstret för att skydda den nu första natten. Min piercing är turkos och ser ut ungefär så här.

Riktigt lycklig är jag, detta har jag drömt om i typ 1 år.
Detta var en tidig födelsedags present.

Ikväll ska jag kolla på solsidan, för de är ju för bra. Dom som inte sätt de rekommenderar jag att se de. De är så jävla roligt. Asså de är rätt tramsigt om man tänker efter men de är ju roligt så då kvittar väl de om de är tramsigt eller inte ;)


NAVELPIERCING IDAG KLOCKAN TVÅ, ''LYCKLIG''

Hej allesammans. Detta blir ett snabbty inlägg för Cassie ska snart ha sin data igen! Idag ska jag ta navelpiercing. Skoja om att jag är nervös. Men de kommer säkert gå bra. Vill man va fin får man lida pin. Så kommer säkert inlägg ikväll medbilder på min navelpiercing :D

FINAL I MELODIFESTIVALEN IKVÄLL

Nu är jag vaken ska bara fixa mig sen vid 12 sticker vi iväg. Så outfit kommer de nog idag. Men vi ska vara ute med dom vi ska till så de blir en huvtröja över. Men puss på er så kanske de kommer outfit innan vi sticker.

SICKEN MYSIG FREDAG, SKULLE EGENTLIGEN SOVA MED FANNY FAST SÅ BLEV DE INTE!

Nu ikväll har jag och min familj badat i vår badtunna. Sjukt mysigt. De var runt 38 grader.



Cassie kunde ej bada så hon passa på att fota.

I SKOLAN OCH SITTERHÄR MED ALICE SOM BABBLAR MASSA ;)

Nu har jag rast från min Sv/So lektion som börjar igen 10.45. Sitter med Alicehäroch hon baabblar massa skit :s
Men de är alltid kul när hon är igång! (Y)
Men idag blir de ingen outfit när jag kommer hem för jag han inte fota de innan. Kanske fotar jag outfiten när jag kommer hem, vi får väl se!

Ni f+år denna bilden på mig för Julia tycker den är fin, men detycker ju inte jag men jajja man ställer ju upp för sina läsare ibland.
Puss


SVAR PÅ KOMMENTAR

lovisa om IDAG HADE JAG PÅ MIG DETTA, SLAFFSIGT MEN SÅ BLIR DE NÄR MAN HAR BROTTOM!:
Kommentar: har du alltid ditt lös hår eller bara ofta? :)
Svar:            Jag har alltid mittlöshår p, men inte när jag sover och bara är hemma och slappar!

IDAG HADE JAG PÅ MIG DETTA, SLAFFSIGT MEN SÅ BLIR DE NÄR MAN HAR BROTTOM!

Idag blir de en outfit och den kommer här. Blev slaffsig men visste verkligen inte vad jag skulle ha på mig plus att jag hade brottom. Sen så var jag super nära på att missa tåget. Oturs morgon kan man ju lungt säga :s



jeans - GinaTricot
svart linne med volang - Lindex
Grå mag tröja - H&M

SOV GÖTT ALLA MINA SMÅ ÄNGLAR.

Godnatt på er. Nu ska jag stänga av datan. Tyvärr blv de ingen outfit idag. Men jajja hoppas att de blir de imorgon iallfall. Men godnatt på er!

SVAR PÅ KOMMENTAR OM BEIGA HANDLEDSVARMARE!

Anonym om COOL OUTFIT HÄR JA.:
Kommentar: Vet du var dina beiga handledsvarmare kommer ifrån?
Svar:           Ja de vet jag, de är min mormor som har stickat dom.
De är rätt många som har köpt sånna av min mormor och mig.
Skulle vara tacksam om du skrev ditt namn!

Dessa handledsvarmare var de hon menade.

ELLOS.SE (Y)

Idag blev detta outfiten. Lätt men jajja. Man orkar inte alltid ha massa på sig. Ibland blir de lite lättare.


Jeans - GinaTricot
Svart bas llinne - GinaTricot
Svart blus - ellos.se

SVAR PÅ KOMMENTARER.

hanna om DAGENS OUTFIT:
90.227.88.237
Kommentar: öh varför turkos bh?
                     så fult!IP:
   
Anonym om DAGENS OUTFIT:
90.227.88.237
kommenatar: öh varför turkos bh?
                       så fult!
Svar:                Om du nu tycker de e så fult kan du hålla de innom dig. Jag väljer inte ut bh så de
                         ska passa till mina kläder. Dessutom så ser man inte bh så mycket för mina
                         armar tecker de om jag inte sträcker upp mina armar. Varför bryr du dig ens?

Ronja om NAVELPIERCING SNART :P:
Kommentar: Hur mkt kostar det att ta navelpiercing för jag ska oxå göra det ?! :)   
Svar:              De kostar 450 med bara pärla där nere, 500 med pärla både uppe och nere.
                       Själv ska jag bara göra med pärla där nere.
               


                     Pärla uppe och nere.                                                Bara pärla nere.

DAGENS OUTFIT

Detta blev dagens outfit. Lätt men jag trivdes verkligen i den (Y)



ljusa tajts jeans - H&M
Mörk blå blus - HunkyDory
Klocka - Ur&Penn
Ring - GinaTricot

/ Clara Engström
    


CARL LARSSON!

Nu börjar bloggandet som vanligt igen och min data fungerar igen, super glad för de! Så nu kommer de komma outfitar och lite annat. Så snart kommer dagens outfit.

Skolan idag var riktigt chill förutom att jag kom en kvart försent till skolan.  När jag skulle cykla till tåget idag så gick cyklen isönder ;s  Jag fattar ej hur den kunde göra de! Hahha. Så jag gick hem igen och jag bar cyklen hela vägen hem. Tungt kan jag ju lungt säga. Jajja sånt händer ju.

Kom till skolan och hade ju inte med mitt bildprojekt som min data inte har fungerat för pappa fick igång den idag när jag var i skolan. Så sa min lärare. Lämnar du inte en bild innan 00.00 inatt så kommer du inte få omdömmen i bild :s  Så smsa pappa och sa att han fick igång datan. Skoja om att jag blev lycklig. De rädda hela dagen ju. Så nu har jag skickat in bilden med en text på ett helt A4 papper!

Så här va då min bild som skulle likna en av Carl Larssons bilder. Blev faktiskt rätt nöjd med bilden. Så hoppas jag blir väl godkännd!

Så dagen blev rätt lyckad som jag hade bild först idag. Kom hem vid halv tre idag. Så de har varit än rätt kort dag.

/ Clara Engström
   

NAVELPIERCING SNART :P

Nu får ni ett data inlägg. Min data fungerar fortfarande inte. Ska hem till pappa idag och då ska han ta en titt på datan annars får vi väl skicka in den på lagning. Lite tråkigt men sånt händer.

Cassie och Jessie har bokat tid till navelpiercing. Jag är å jävla lycklig. Kommer komma bild på den när den är tagen! LÄNGTER som in i helvete. Förlåt om jag svär men jag är riktigt lycklig.

/ Clara Engström
  

Hallojsan! Tyvärr har jag ej bloggat fö mi...

Hallojsan! Tyvärr har jag ej bloggat fö min data ej vill starta. Därför får ni ett mobil inlägg nu. Men de är rätt skönt att inte blogga på ett tag men jag ska försöka få igång datan igen! Just nu är jag påväg hem från skolan. Imorgon slutar jag SENT för vi ska ha "bio" på sista timmen i skolan på spanskan! Så ikväll så ikväll ska de innhandlas chips och dricka! / Clara Engström


RSS 2.0