KÄNNS SOM DÖDEN KNACKAR PÅ NÄR MAN ÄR ENSAM. JAG SKÄR MIG SJÄLV FÖR ATT RYMMA IFRÅN DEN KÄNSLAN.

Hallojsan. Rubriekn kommer ifrån låten Underba. Tycker den är så jävla fin. Hemsk också. När jag kollar videon till kan jag nästan börja gråta. Usch tänk och ha de så. Om ni inte sett den så se den. Sök på ''Fronda - Underbar'' på youtube.com.

Kom hem vid lite över sex. Har precis käkat. Vet inte vad jag ska göra ikväll. Skulle egenetligen träffa Philip, men han är så seg och svarar inte på sms. Jajja, får väl träffa han imorgon istället. Har inte så mycket mer att skriva. Imorgon är sista prao dagen. Skönt, men de har endå vatt chill. Skolan kommer ju inte bli roligare -.-

Ni får även två nytagna bilder.


Osminkad..
Man ser min nya kofta på bilden. Riktigt skönt, byxorna också. Hade kunnat leva i dom, ska köpa i andra färger också tror jag!
Puss.

HAR FÅTT SLUT PÅ IDEER TILL RUBRIKER..

Ska snart fixa mig och välja kläder till idag. Sticker till bussen vid 11.40.  För bussen går typ 12.00. Sitter här i min soffa och lyssnar på musik och har precis spelar lite wii. Hade inget att göra så. Är verkligen inte taggad för att praoa idag. Men de är ju bara 4h så. Efter jobbet så ska jag träffa Philip. Ni får nog ett inlägg innan jag sticker.
Ha de gött så hörs vi senare!

FACEBOOK.SE (Y)

Godkväll. Ska snart sova. Eller får se, för jag ska ju inte upp imorgon bitti. Tar bussen klockan tolv. Så behöver ju inte ställa klockan. Har varit en riktigt chill dag idag. Mötte Cassie i stan vid 11. Käkade glass på mcdonalds. Sen stack vi och kolla i affärer. Köpte bara lite underkläder på GinaTricot. Sen började jag ju igen klcokan ett. Sen jobbade jag till 17.00. Då mötte jag mamma i stan så gick vi och köpte busskort till mig. Sen körde vi och köpte kuddar till vår soffa. Sen skulle vi in en snabb runda på Kaphal för de var rea. Men de blev Cubus också. Gillar egentligen inte Cubus men hittade faktiskt ett par sjukt sköna jogging byxor och en huv kofta. Så de fick jag av mamma. Sen en på Maxi och köpte lite mat och sen hem. Min dag de ja!

Ja, bilden säger allt. Vänner är bland de bästa man kan ha!

1 vecka med dig idag Philip.
Veckan har varit underbar.

ORKAR VERKLIGEN INTE JOBBA IDAG OCKSÅ, MAN BLIR SJUKT TRÖTT AV DE.

Godmorgon. Nu ska jag snat börja fixa mig. Ska ta bussen till stan halv elva. Så ska jag träffa Cassie ett tag sen börjar jag jobba igen klockan ett. Inte riktigt taggad för de. Men ala måste ju göra tråkiga saker också. De känns som tordsdag men de är ju bara onsdag.

Igår efter jag praoat träffa jag Philip i stan. Sen tog jag bussen hem halv 4. å var de golf halv 5. Var lite osäker om jag skulle golfa som de var så dåligt väder. Men de var bara ut på golfbanan och golfa. De regna inte på hela tiden förutom dom sista minuterna.

Bilden tog jag precis. Vacker, not!
Nu ska jag se om jag kan välja kläder till idag. Puss och ha de bra, så hörs vi sen.

KÄRLEK ÄR JU BARA FÖR UNDERBART.

Godnatt på er. Jag själv ska hoppa i sängs nu. Blir riktigt trött efter en dag på ''jobbet''. Fast de är endå rätt kul. Ville bara att ni skulle få ett snabbt inlägg nu. Ska sova nu så, puss o hej!

Jag, några veckor gammal bild. Men jajja, måste ju bjuda på nått!

IMORGON BÖRJAR PRAON PÅ ESPRESSO HOUSE, BÖRJAR REDAN KLOCKAN ÅTTA PÅ MORGONEN -.-

Godnatt, ska snart ta och sova. Imorgon bitti möter man sara 07.05. Så traskar vi iväg till tåget som går 07.22. Så jag går upp vid 06.00 imorgon. Tidigt men måste ju. Så därför ska jag sova nu så jag är utvilad. Tror faktiskt inte att jag ska sminka mig imorgon. Orkar inte. Imorgon slutar jag 13.00 och då tar jag tåget hem och så hämtar mina skaer och sen hem till mamma. Sen ska jag va med min efter öängtade Sandra.

Gammal bild, får försåka ta några nya bilder.
De var allt för mig, puss på er!

SNABBT INLÄGG.

Tjena. Om ungefär 15 minuter drar jag och familjen till bio. Möter Bianca i stan så ska hon också med. Köper nått gott till bion på pistachia. Tyckte ni kunde få ett snabbt inlägg.
Ni får även kvällens lätta outfit här med.


Osminkad..

Jeans - Lindex
Grå tröja - H&M

HAR MAN INGET TING ATT GÖRA SÅ..

2003

2004

2005

2006

2007

2008

2009

2010


ORRY FÖR JAG HAR MJISSAT ATT SVARA PÅ DESSA KOMMENTARER. HOPPAS NI BLEV NÖJDA MED DESSA SVAR IALLAFALL!

Anonym om SIDBENA, DE HAR JAG INTE HAFT PÅ ETT TAG. VET EJ OM JAG TRIVS I DE ELLER INTE?:
IP: 217.210.11.185
Kommentar: Ditt vita bluslinne från ellos, vad kostade de med frakt osv? och vilken storlek har
du i ditt?
Svar: Sorry att jag inte svarat på denna kommentar. Du ska få ditt svar nu.
Den kostade 199kr utan frakt. Vet faktiskt inte vad den kostade med frakt.
Jag har storlek 34 i mitt.
Skriv gärna namn, tack!

Denna blusen du menade va?

IdaNilssonnn
om BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG.:
Kommentar: Men klara de är för att du är gulig !:)
Btw: Vad har du köpt den blusen och vad kostade den ?:)
Den är snygg !:)
Svar: En kommentar till jag missat, sorry Ida.
Den blusen är från Odd Molly och jag har beställt den på hemsidan country-dream.se.
Den kostade 1300kr tror jag, de var ett tagsen jag köpte den så kommer inte ihåg riktigt men den kostade över 100 kr iallfall.
Tack så mycket, kram!

Denna blusen Ida menade.

18/05-2011 (L)

Godagens, har legat ute och stekt i solen en stund. Idag ska jag på vuxen kalas. Om vi lever så länge. Hahha skoja men de är ju den 21 maj idag. Dommedagen! Alla kanske inte tror på de men jag gör faktiskt de lite. De ska ju bli en stor jordbävning. De står de i bilblen. Men jag tror faktiskt inte på biblen men jajja de kanske endå är sant. De finns ju folk som tror på de. Nu ska jag sluta snacka om sånt tråkigt. Jag ska istället berätta lite om gårdagen.

Började klockan åtta med simning. Men kunde tyvärr inte delta, de kunne ingen tjej i klassen. Så vi skulle gå en runda istället. Mycket mysigare. De var ju fint väder också. Så ni ska få en vacker bild sen de.

Gullig bild på mig, jag vet..!
Sen så var de rast i 1 h. Sen var de svenska i 2 h. Inte riktigt lika kul. Sen var de lunch i 45 minuter. Sen så hade vi no brobygge och sen var de spanska. Sen slutade man för dagen. De var sista skoldagen innan prao. För nästa vecka praoar jag med Sara. Chill! Sen stack jag och träffa Cassie, Jonte och Philip. Sen så va jag med dom till halv sex. Då hämtade pappa oss så stack vi till standen och firade mormor Marie.

De var allt för mig. Kanske kommer outfit för idag. Men en så länge har jkag inte gjort v mig.
Puss!

A SMILE IS THE BEST MAKEUP ANY GIRL CAN WEAR.

God kväll, nu är de fint väder. De har ju inte varit toppen väder idag. Men nu är de skönare. Dagens outfit blir de ingen. Hann inte ta något foto på de. Tyvärr..

Skolan idag har varit också rätt chill. Började halv nio men tåget var inställt så där satt jag och Malin och väntade på nästa som var försenat. Men kom fram tillslut. Missa halva matte lektionen. Men iblan blir de så. Sen var de rast i en halv timme och sedan träslöjd i 2h. Då gjorde jag och emma skriftligt arbete som skulle lämnas in idag. De blev färdigt och inlämnat. Sen lunch i en timme. Sen kom två tanter till vår skola som prata om konfermationen och sånt. Sen engleksa i 20 minuter. Sen var de no brobygge. Men så skulle jag gå 20 minuter tidigare för jag skulle till tandläkaren. Ja de var min skoldag.

Bild sen igår. En sak jhag börjat tänka på är att jag fått rätt långt hår. Har inget löshår på den bilden!
Har inte så mycket mer att skriva. Jo, att uppdateringen kommer suga imorgon.

JAG DRÖMMER OM DIG VARJE NATT, EN OTROLIGT FIN DRÖM. DE SVÅRA ÄR ATT JAG ALLTID MÅSTE VKNA UPP!

Här har ni dagens outfit.




Ljusa jeans - GinaTricot
Vit blus linne - ellos.se
Beige tröja - H&M

ANYTHING IS POSSIBLE, IF YOU JUST BELIVE.

God kväll folket. Sitter vid datan med Cassie. Smar även med Philip. Skolan idag var chill. Skolan börja halv nio med matte. Men min mattelärare var sjuk. Gött. Sen var de Engelska. Tråkigt som vanligt, men allt kan ju inte vara kul. Sen idrott. Sen lunch. Efter de var de Svenska utan lärare för en del av klassen var och tittade på en rättegång. Sist var de no och då fortsatte vi på brobygget. Sen var dagen slut. Stack hem, pluggade. Nu sitter jag här.

Jag och Julia.
Inget mer att skriva här, så puss på er.

DON´T KILL YOUR SELF BABE.

Nu är jag hemma från skolan. Träffade Sara och Hannah påväg hem från bussen. De missade sin så jag stod och snacka med dom en stund. Nästa vecka är de ju proa med Sara på Esspreso House, de ska faktiskt bli riktigt roligt. Så den veckan ser jag fram emot. Fast börjar klockan åtta tre dagar. Fast sen börjar jag ju klockan tolv två dagar. Nu ska jag gå ner och ta något att dricka. Vi hörs väl sen. Puss!

Don´t kill you self babe..

ATT HÖRA DIG SÄGA SÅ, VAR DE VÄRSTA PÅ LÄNGE. HAR INTE GRÅTIT SÅHÄR MYCKET PÅ FLERA ÅR. JAG HOPPAS DU TAR ÅT DIG AV VAD JAG SÄGER, FÖR JAG GILLAR VERKLIGEN DIG.

Godkväll. Dagen har varit både bra och dålig. Skriver inte ut mer här i bloggen för de är för personligt. Men annars har dagen varit bra. Strack till Sandra vid två. Sen träffa man lite mer folk vid fyra. Sen stack vi hem vid sex, för då böjade de regna ordentligt mycket.

Imorgon är de upp till skolan igen. De ser jag inte fam imot så mycket. Men har endå rätt chill lektioner. Sen slutar jag ju tjugo i två. Vet inte vad jag hittar på då. Får väl se. Känner för att ligga kvari sängen imorgon bitti och bara chilla. Orkar verkligen inte skolan. Men jajja, man får väl se fram emot nästa helg!

Han är så fin..
Puss! 

FATTAR INTE HUR JAG KUNDE GÖRA SÅ MOT DIG, DE ENDA JAG VILL ÄR JU ATT HA DIG.

Godmorgon, ska snart sminka mig och platta håret. Sen drar jag till Sandra. Så ska vi träffa Philip. Sitter just nu och pratar i telefon med henne. Fick även reda på att Sverige kom 3:a. Riktigt bra ju. Igår var jag ju på ekebo med Frida och Sandra. Riktigt kul hade vi. Ni fick inget inlägg igår för jag var upptagen hela dagen sen kom jag hem vid halv två på natten. Har inte så mycket mer att skriva.

Bild sen i fredags.
Puss.

SVAR PÅ TAL.

 Tid 
IdaNilssonnn om TAGGA EKEBOOO IMORGON!:
Kommentar: Hehe har bara en liten fråga hur många brukar titta på din blogg om dagen ?:)
                     Ps skulle du kunna/vilja länka min blogg ?:)

     Svar:            Tyvärr angår de inte er hur mång läsare jag har.
                         Länkar bara bloggar jag följer, har aldrig sett din blogg.

TAGGA EKEBOOO IMORGON!

Slutade skolan vid typ ett, chill! Tog bussen hem. Stack hem käde sen somnade jag i soffan. Sov där i några timmar. Blir väckt halv fem av att Adam kommer hem. Jsg bara jävlar är klockan halv fem. Så upp hoppa, in i duchen. Så nu har jag duchat och tatt på mig. Senare ska jag dra ut och träffa Philip.

En bild till innan ekebo. Fast detta va precis innan vi stack.
De var allt för mig nu. Puss!


INGEN ÄR SOM DU, DU ÄR PRECIS EN SÅNN JAG VILL HA.

Detta blir sista inlägget idag. Jag har bara en timme data på vardagarna. Och den tiden idag har snart gått. Så ni får ett inlägg nu innan jag stänger ner. Imorgon tar jag ett senare tåg till skolan. Ska ite ha vanliga letioner imorgon utan vi ska ha frilunsdag istället. Så jag ska orgentera hela dagen. Möter Fanny i orgon kvart i åtta vid tågstationen. Tar vi tåget och sen bussen tillsammans dit vi ska.


Jag och min älskade Julia. Innan förra ekebo. Ofixade på dessa bilderna men skite samma.
Puss och hejdå!

Love Story - Taylor Swift

Nu är jag hemma frå skolan. Eller stack från skolan vid halv fyra. Tog bussen till mammas jobb. Så stack vi. Var på maxi och familia. Fick två bas linnen. Ett rosa och ett vitt.

Här har ni dagens outfit.


Jeans shorts - Only  (klippt själv)
Svart bas linne - GinaTricot
Vit tröja - Esprit
Halsband - Diddi, Tomas Sabo


SNABBT INLÄGG, SKA DRA OM 5 MINUTER.

Snabbt inlägg med dagens outfit.


Vita shorts - BikBok
Blå blus - HunkyDory
Vit över tröja - JC
Halsband - Diddi, Thomas Sabo
Ring - GinaTricot
Armband - Humanity

SNACKAR MED BABY I TELE.

Godkväll. Har inte bloggart något idag på grund av att de var golf idag plus haft fullt upp med spanska gloserna. Nu sitter dom. Så dom kan jag till imorgon. Imorgon börjar jag halv 11 så hinner nog med ett snabbt inlägg på morgonen. Vet inte riktigt vad jag ska skriva här. Har inte så mycket att berätta. Jo, att skoldagen var sjukt chill. Fick även tillbaka mitt no prov. Och de hade också gått bra.

Jag och älskade syster.
De var nog allt jag hade att berätta. Så puss och hej då!

SAKNAR ER ÖVER ALLT ANNAT..!

Nu har jag duschat och tatt på mig pappas t-shirt. Snacka i tele med bästavän Alexanda. Fan vad jag saknar henne. Måste trffa henne snart, mn vi ska iallafall va med henne på lördag. Vet inte vad jag mer ska skriva. 
 
Bild på mig, Sandra och Elsa.
Puss.


DU ÄR DEN FINASTE KILLEN PÅ JORDEN, DEN JAG LETAT EFTER. NU HAR JAG ENTLIGEN FUNNIT DIG. DE Ä DIG JAG DRÖMMT OM!

Godkväll. Sitter här i sängen och dunkar musik. Har precis funderat lite vad jag ska ha på mig på ekebo. Blir nog shorts denna gången. Har även städat Theodors bur och pluggat gloserna till imogon. Kan dom typ nu. Ska snart hoppa in i duschen. Riktigt skönt ska de bli. Får nog ett inlägg till innan jag hoppar i sängs. Men de är ju ett tag tills dess.

Imorgon börjar skolan halv nio. Först har jag atte och sen Engelska. Men så har vi Svenska istället för Engelska. Skönt! Hatar verkligen Engelska. Sen hr jag håla i 1h och 30min sen är de lunch i 1h. Så där har jag rast i 2h och 30min så jävla skönt. Ni kanske hinner få ett inlägg då. Vi får se va man orkar då.

Bild sen förra veckan.
Hörs senare efter jag duschat.
Puss!

FATTAR INTE ATT DU KAN VA SÅ JÄVLA FIN..

Nu ska ni få dagens outfit. Här är den..




Ljusa jeans - GinaTricot
Vit klänning - VILA
Beige över tröja - HunkyDory
Halsband - Diddi & Tomas Sabo
Ring - GinaTricot


DE VACKRASTE SAKERNA I LIVET KAN MAN INTE SE ELLER TA PÅ. DE FINNS I DITT HJÄRTA.

Godagens. Förlåt för den dåliga uppdateringen men blogg.se har segat. Tyvärr. Har försökt att gör 3 inlägg men tyvärr har de inte fungerat. Så här får ni ett snabbt inlägg. sitter i skolan och har lunch. Ha de bra så hörs vi med outfit när jag kommer hem!

Jag, bild sen i fredags.
Puss.

KÄRLEK ÄR NÅGOT MAN DRÖMMER OM, MAN FINNER INTE ALLTID VÄGEN DIT SÅ SNABBT!

Godmorgon. Upddateringen i veckan har inte legat på topp. De kommer den inte göra idag heller. Idag blir de ta bussen till stan, käka subway där sen en shopping runda. Dagens köp kommer, om de blir några.

Nu ska jag berätta lite om dagen igår. Börja skolan som vanligt klockan åtta. Sen hade jag Sv/So i två timmar och då var vår klass på rättegång. Rätt kul att se hur de går till. Sen var de lunch. Efter de hade vi No-prov och de gick super duper. Sist hade vi Spanska i en timme och tiden gicksuper snabbt. Sen stack jag och Malin till Pistachia. Där mötte vi Josse, Bianca och Cassie. Satt där och snacka sen tog vi bussen hem. Gick in och köpte godis på ica. De var skoldagen igår.

Jag.

MAN HITTAR ALLTID NÅGOT BRA I CASSIES GARDROB ;P

Dangens outfit får ni här.


Jeans - H&M
Vit blus - ellos.se
Rosa svea kofta - Cassies gardrob
Ring - GinaTricot


FINT VIDEO INLÄGG PÅ SNYGGINGARNA CASSIE OCH CLARA (Y)


JAG TROR PÅ KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET.

Här har ni dagens outfit.




Jeans - H&M
Vit blus/klänning - ellos.se
Stickad tröja - FEMMA
Ringar - GinaTricot, småting
Halsband - Diddi, Thomas Sabo

DE FNNS EN FÖR ALLA!

Godmorgon. Veken och klar för skolan. Blir körd till skolan idag, av min kära pappa. Så har gott om tid på mig. Om en liten stund får ni dagens outfit. Iget löshår i idag. Orkade verkigen inte ta på de. Hahha är man lat så är man.

Idag i skolan har vi dubbeltimme Sv/So och då jobbar vi med Lag & Rätt och hoppas att vi ska gå på rättegång idag. Skulle egentligen de i fredags när vi hade dubbletimme men då han vi inte så jag hoppas de blir idag istället. Skulle varit jukt kulatt se hur de går till. Jag hoppas att skoladagen blir chill för jag orkar inte ha en jobbig skoldag!

Nytagen bild.
Puss.

BILDERNA PÅ MIN NYA DATA :D

'




GODMORGON.

Stannar hemma från skolan idag igen. Känner mig bättre men känner av de lite i halsen fortfarande. Men jag går ju på tabletter så. Idag blir de plugga, pugga & plugga, har matte och no. Så de fixar jag nog. Idag ska ni få bilder på min kära lilla data. Ska faktiskt gå upp och hämta kameran nu. Så jag inte gömmer de sen. Ska käka frukost om en liten stund.

Bild tagen precis, ser inte så jtte sjuk ut. Har nog inte feber längre!
Puss.


SJUK.. -.-

Är hemma från skolan idag. Har haft feber sen i lördags. Idag var jag hos doktorn och kollade halsen. Hade halsfluss. Åkte til apoteket och hämtade tabletter. Så förlåt för den dåliga uppdateringen men jar har bara sovit, sovit och sovit. Idag eller imorgon ska ni få bilder på min nya data. Puss.


RSS 2.0