HOS MIN TUFFING!

Sitter här med tuffa Sandra. Snart ska vi käka, mumms. Vi tog precis lite grymma bilder på oss. Hahha vi e ju coolast så ja de får ni stå ut med.



Hahha så ''gulliga'' vi e asså!

/ Clara Engström

   

BILD LEKTION.

Sitter i skolan och har bild lektion. När vi var färdiga fick vi göra vad vi ville. CHILL!
Slutar om en kvart så jag ska bara chilla ett tag nu och kolla runt på bloggar.

/ Clara Engström
      
 


DU ÄR UNDERBAR!

Förlåt för den usla uppdateringen. Men tyvärr har jag inte orkat  blogga. Jag har haft fullt upp med att ha kul. Ska berätta snabbt för er vad jag har hittat på.
I fredags slutade jag halv tre, sen hjälpte jag Binaca och Hannes med att städa på skolan. Sen stack jag, Cassie, Bianca och hannes hem till mig. Vi satt typ bara och snacka och gjorde typ inget ting!
Igår städade jag mitt rum och chillade sen kom Bianca på eftermiddagen. Så gjorde vi mat tillsammans sen käka vi. Sen fixa vi oss för Ekebo! Mys pappa kom 20.40 ungefär. Så körde han oss till ekebo. Sen hade jag en unbderbar kväll tillsammans med brudarna!
Idag vaknade jag upp med Cassie, My och Bianca. Sen stack My för hon skulle iväg. Sen kollade jag, Cassie och Binca på skräckfilm. Jag var sjukt rädd som vanligt. Hahhha!

Jaa, så  har min helg varit. Efter jag käkat kvällsmat ikväll ska jag och Cassie dra hem till min mamma så ska hon sova hos mig. Ska väl dra ut och träffa kompisar!


En ''gullig'' bild på mig sen i veckan!

/ Clara Engström
    

KOMMENTERA MED ERT NAMN TACK!

Anonym om ''LOVE'':
IP: 90.231.25.248
Kommentar: var har du köpt blusen? :)
Svar:           den har jag köpt på Spirit.

/ Clara Engström
   

OUTFIT IDAG!

Idag har jag detta på mig, gick upp lite sent df fick jag stressa! Men jajja blev väl en hyfsad outfit.


Svarta tajts - GinaTricot
Svart under linne - GinaTricot
Ljusa jeans - Only
Vit blus - Odd Molly
 &
smycken

/ Clara Engström
     

CASSIE FOTO KUNG!

Sitter här med Cassie bredvid, ska snart sova! Har tyvärr inte något roligt att skriva. Men imorgon kommer jag inte hinna blogga innan skolan. Men godnatt på er iallafall!

Bild sen jag och Cassie var ute och fota idag.
Även en bild som Cassie tagit. Sjukt fin bild. Vill ni kolla in resten av bilder tryck här!


/ Clara Engström
  

BESTÄLLT!

Nu har min snälla lossas mamma beställt en sjukt snygg blus till mig. Här kommer en bild på den.

Beställd på
ellos.se för 149kr.
Billigt, billigt!

/ Clara Engström
     

RIKTIGT CHILL SKOLDAG!

Hej, förlåt för att ni inte har fått något inlägg efter skolan men direkt när jag kom hem följde jag med Cassie ut och fota, så vi var ute ett bra tag! Sen när jag kom hem så började jag plugga lite sen käkade jag. Och nu har jag precis pluggat igen. Så ja, nu ska jag snart plugga igen. Ville bara göra ett snabbt inlägg nu så ni vet att jag lever.

PUSS PUSS!

/ Clara Engström
   

SKOLAN SNART!

Ska sticka till tåget om typ en kvart så ska stänga av datan stracks. Eller om ett litet tag så jag passar på att göra ett kort inlägg nu. Slutar 14.50 idag men kommer nog inte hinna med tåget 14.57. Ska iallfall försåka för jag orkar inte vänta till 15.28. Så jag får nog springa!

Super söt bild på mig och Cassie. Hahha!

/ Clara Engström
   


KOMMER ALDRIG PÅ EN RUBRIK.

Idag har jag väldigt gott om tid, börjar halv elva och tar tåget 09.49 och jag är redan färdig för idag.



Ljusa jeans - Only
Svart linne - GinaTricot
Blå blus - Odd Molly
Ljus jeans jacka - Vero Moda   NY!
Svart halsduk - ?
Grå handledsvarmare - ?
 &
Smycken

/ Clara Engström
   

Ed Hardy ;)

Nu har jag äntligen hittat min sladd till kameran. Så nu kommer dagensoutfit. Som var väldigt chill.



Ljusa jeans - Only
Rosa huvkofta - BikBok
Svart linne - Ed Hardy

/ Clara Engström
  

KLARA ÄR GULLIG!

Hallå ja, idag efter skolan hjälpte jag Klara med soperna för hon har mentorsansvar. Sen tog vi tåget hem till mig. Så när vi kom hem till mig kolla vi gammla skolkataloger. Sen käkade vi. Ja och sen gjorde vi lite annat.

Sitter just med datan i knät och har ingen aning om var min data sladd är till kameran. Har ju tagit outfit bilder. Men jag ska försöka hitta sladden.

/ Clara Engström
   


HEJSAN HOPPSAN LILLA SOPPA!

Sitter just i soffan med Cassie och min störda lille bror som har damp ryck. Ska snart sätta mig och göra lite svenska läxa! Men nu har alla damp så bye!

Du är finast Keven!

/ Clara Engström
 


''LOVE''

Idag har man på sig detta. Har min nya blus som jag köpte igår.


Ljusa jeans - Only
Nylån strumpor - H&M
Mörk blå blus - Hunkydory   NY!
Beige kofta - Odd Molly
Svarta handledsvarmare - ?
 &
smycken

Ska sticka om 5 min så måste skynda mig. Men efter skolan dka jag hem till pappa igen. Så då kommer de även bilder på alla köp under denna veckan!

/ Clara Engström
   


SKOLA IMORGON IGEN :(

Idag vara jag ju på väla. Några in köp gjordes. Bilder kommer imorgon. Men jag köpte iallafall en blus, en jeans jacka och en ring med tre! När jag kom hem så städa jag Theodors bur. Sen stacka jag ut och träffa Jonte, Philip, Ville och Danni. Sen har jag inte gjort ett skit ikväll. Kollat på Solsidan. Nu ska jag plocka undan lite på mitt rum sen ska jag nog sova så jag orkar upp imorgon. Imorgon kommer även foto på vad jag köpte i onsdags när jag var i stan med Alice, Klara och Elin.

Halv gammal bild kan man kalla detta!

/ Clara Engström
  


KOMMER INTE PÅ NÅGON RUBRIK.

God morgon på er då! Vaknade vid halv tio. Käkade frukost och nu har jag precis gjort v mig. _Har även gästbloggat på Fannys blogg. Tycker att alla kan kolla in den, tryck här.

Idag blir de väla med min mamma. Kanske köper något fint. Hahha hoppas iallafall på de!
Här kommer outfiten för idag.


Jeans - GinaTricot
Vit linne - Odd Molly
Svart 94 magtröja - H&M
Svarta handledvarmare - ?

Som ni ser har jag börjat ha störra bilder, så nu kommer jag alltid ha bilderna i 500. Tyckte de var lite litet med 400.

/ Clara Engström
   


SKYPAR MED SANDRA.

Hejsan allihopa! Tyvärr har de inte gått att blogga på hela kvällen förr blogg.se har haft något fel tror jag! Men jag stack tyvärr inte ut ikväll och träffa jonte. Har suttit inne hela kvällen. Har typ skypat med Sandra i fyra timmar. Vi skypar fortfarande! Hahhha vi är så knas. Vi snackar faktiskt inte om något vi bara babblar en massa! Asså vi är nog utvecklings störda! ;)

Imorgon drar jag till väla med mamma. Sen på kvällen kanske jag träffar Keven, Jonte och Sandra. Om jag hinner! Sen är de skola igen på måndag. Längtar verkligen inte!

/Clara Engström
      


MIN FULA SYSTER!

Min fula syster skriver som en gås. Ni får absolut inte läsa hennes blogg för hon är så ful och grisig. Hon lyssnar på 50 tals musik och kantry. TÖNT! Här kommer en sjukt ful bild på min FULA syster.

Tryck på bilden för att inte komma till hennes blogg.

/ Clara Engström
    

DANIELLA DU BETYDER SJUKT MYCKET!

Förlåt för jag inte gjorde ett enda inlägg igår. Men gårdagen var iallafall toppen. Tyvärr hade vi ingen kamera så de blir inga bilder. Men jajja sånt e livet. Var iallafall hos min älskade Daniella. Så kom till henne vid sju. Så käka hon sen kom tre killar till henne. Så var dom hos oss till elva typ. Sen kollade vi film käkade chips och godis. Asså fy vad vi hade kul. Sen gick vi upp halv tolv idag. Käkade lunch och plockade undan. Sen gjorde vi v oss så stack jag hem.

Nu har jag precis kommit hem. Och ikväll har jag inga planer. Kanske ska jag träffa jonte och keven ikväll. Får se vad som händer. Orkar iallfall inte sitta hemma. Här kommer en bild på mig som är tagen precis.


Nu ska jag inte göra ett skit. Ska ringa Cassie nu tror jag. Snacka med henne ett tag. Först får jag se om hon har tid att snacka!

/ Clara Engström
   


SKA SOVA KLOCKAN ÅTTA? ;o

Sitter och har gjort v mig för att sova. Men tänkte att jag inte kunde gå och lägga mig klockan sju. Men ska sova vid åtta. Har redan sovit en timme i soffan! Så ja detta blir sista inlägget för idag. Imorgon bitti kommer de inte komma något inlägg på morgonen! Börjar klockan åtta och mitt tåg 07.17 så jag får gå upp tidigt imorgon. Eller ska försåka gå upp senast sex. Puss!

/ Clara Engström
      


SKYNDA, SKYNDA!

Outfit idag är detta!



Vitt bas linne - Esprit
Ljusa jeans - Only
Vit blus - Odd Molly
Svart mobilväska - Blond

Har även min nya ring idag som jag köpte igår, eller iallafall en av dom!
Nu måste jag stänga av datan ska sticka om två min, hörs sen. Kommer komma hem vid kvart i fem.

/ Clara Engström
   

...

Nu ska jag ta ock stänga av datan och gå och lägga mig. Som sagt är jag sjukt trött. Har fortfarande kvar tiderna från Thailand. Men godnatt allihopa så hörs vi imorgon. Puss!


/ Clara Engström
  

EN RIKTIGT CHILL DAG :D

Idag var de skolan, började ju halv elva med Sv/So dubbel timme. Sen var de lunch. Efter de var de mentorstid i 45 minuter. Sen sista lektionen var de Spanska. Men min spanska lärare var sjukt så vi hade en annan lärare som inte kunde spanska, knas säger jag bara! Den lektionen var ju rätt chill asså. Efter skolan stack ju jag och Alice till stan men så ville Klara och Elin hänga med så de fick dom. Vi har haft en bra eftermiddag.

Jag köpte två ringar, en bh och ett par troser. Blev riktigt nöjd. Kommer komma ett tidsinställt inlägg på måndag med bilder. Som sagt glömmde jag ju min kamera hemma hos pappa! Inte bra. Ska käka nu, puss!

/ Clara Engström
    

SVAR PÅ KOMMENTAR.

cassie :D om IDAG HAR MAN PÅ SIG DETTA!:
Kommentar: Hej clara.
                    Kan du lägga upp allt du köpte i thailand ?
                    puss cassie :)<3<3<3
Svar:            De är klart jag kan. Men tyvärr inte denna veckan för jag glömmde min kamera hemma
                    hos min pappa och min mammas kamera suger rumpa. Så tyvärr får du vänta, sorry!  
                    <3<3<3<3
                     puss!

/ Clara Engström
    

IDAG HAR MAN PÅ SIG DETTA!

Idag har jag detta på mig. Gillar verkligen dagens outfit. Bekvämt men endå snyggt ;)


Mörka jeans - GinaTricot
Vitt under linne - Esprit
Vit blus - Odd Molly
Beige kofta - Odd Molly
Svart mobilväska - Blond
Halsband - Lindex
Svarta handledsvärmare - ?

/ Clara Engström
     


SNABBT INLÄGG HÄR JA!

Håller på att göra v mig just nu! Så här kommer en liten ''gullig'' webb bild på mig.

Här fick ni en smyg titt på min tröja jag ska ha idag. Fick den i julklapp av min mormor & morfar!
Gjorde detta snabba inlägg bara för jag har så gott om tid idag!

/ Clara Engström

 


FEL I TIDEN FORTFARANDE?

God Morgon God Morgon, gick upp vid fem i sex idag fast jag börjar halv elva. Vaknade faktiskt av mig själv! Märks att jag inte har kommit riktigt rätt i tiden. Men igår var de tvart om. Då skulle jag ga upp vid sex men orka inte så jag sov en halv timme till, knas!

Idag kommer iallafall en outfit in på bloggen innan skolan. Men orkar inte göra något än. Jag bara ligger i min säng med datan i knäet. Rätt chill faktiskt.

Men en sak jag verkligen inte får glömma idag till skolan är pengar, för jag ska ju till stan med Alice efter skolan. Hoppas jag hittar lite underkläder för de behöver jag verkligen!

Här får ni en bild på mig sen i måndags.


Jag diggar verkligen mitt löshår asså. De är verkligen bäst!

/ Clara Engström
 

JAG ÄR SOM EN DÖD POTATIS!

Imorgon blir de skolan till 14.50 sen drar jag och Alice till kullagatan och käkar på fudji och shoppar lite kanske. Behöver verkligen underkläder. Ska se om jag hittar något på GinaTricot för jag har presentkort där. De betyder att de kommer bli en rätt dållig uppdatering imorgon också!

Men Natti Natt, nu ska jag ta och göra v mig för att dejta kudden. Är sjukt trött. Håller på att somna ju! Inte bra ju.

/ Clara Engström
    


PS DISCOT IGÅR.

Sorry för den dåliga uppdateringen både igår och idag! Men jag hade iallafall de super kul igår kväll på discot.
Här är en söt bild på mig och några andra sen igår kväll. Söt och söt kan man ju inte kalla de!


Man ser ju på bilden hur jag fällar i ansiktet. HÄMSKT!


Jajja idag var skolan väl rätt chill endå! Imorgon bitti ska jag försöka hinna med ett morgon inlägg. Börjar ju endå halv elva och tar tåget 09.49 så jag borde hinna med ett inlägg med outfit också. Tyvärr kommer alla outfitar denna veckan bli tagna med min webb kamera :(

Har varit så himmla trött idag. När jag kom hem från skolan somnade jag direkt i soffan. Så kommer nog bli tidigt i sängs idag. Är så himmla trött!

/ Clara Engström
   

OUTFIT TODAY!

Idag har jag på mig detta! Ni kanske inte ser på bilderna men jag fjällar enormt mycket. PINSAMT!

Ljusa jeans - Only
Nylån strumpor - H&M
Vit under blus - Lindex
Grå långarmad tröja - Odd Molly
Handledsvarmare - ?

/ Clara Engström
   

TAGGA SKOLA IDAG :(

Hahha, då är de första skoldagen idag då för år! Slutar 20 i två idag så de blir ingen lång skoldag. Så då är de ingen fara. Dessutom är de rätt okej lektioner hela dagen förutom matten sist idag! Efter skolan hänger jag med bästavän hem. Så kanske Kattis kommer sen också om hon mår bättre! Hoppas på de iallafall!

/ Clara Engström
    

GOD MORGON PÅ ER!

Godmorgon, vaknade för ungefär 45 minuter sen. Hade sjukt ont i magen men de har precis gott över. Eller nästan. Hoppas de blir bättre till imorgon iallfall! Idag ska jag göra färdigt min dagbok och uppsatts i Svenskan och engelska. Så idag kommer jag nog bara vara hemma, sen e de ju skolan i¨morgon som är min första skoldag detta året! Kommer komma outfits bilder imorgon. Jag lovar! Nu ska jag sluta tjata ut er med massa text så ska ni få en bild på mig också!

Hahha bilden är gammal. Den är sen jag gick i 6:an.
Cassie gav mig tips att ha bilder i typ alla inlägg.

/ Clara Engström
    


SAKNAR DIG FANNY!

Hallå jaa! Idag har jag bara typ chillat nej men jag har varit hos Cacca & Elias ett tag sen följde jag med Jessie och handla! Så följde Lahia med oss hem till oss. Så har typ passat henne och suttit vid datan.

Ikväll ska jag och Cassie typ ha fotokväll. Kanske blir några bra bilder till en ny header! Vill verkligen ha en ny header och design! Har verkligen börjat tröttnat på min gammla!

På måndag blir de skolan för första gången detta året, hahha! Efter skolan sticker jag, Fanny och Kattis hem till Fanny. Så är de PS disco sen på kvällen, från 19.00 till 01.00.




Två bilder på mig. Oseriös på den sista bilden. Osminkad men de kvittar nu efter Thailand när man blivit LITE brun!

/ Clara Engström
  


PANIK!

Jag blev ej så brun i Thialand! PANIK. Orkade tyvärr inte göra ett inlägg för varje dag som jag gjorde med Mallorca! Tyvärr. Orkar ej sitta och skriva vad jag gjorde i 14 dagar! Fast jag hade iallafall sjukt roligt där. Fick as många nya vänner! Kommer nog komma bilder på mig imorgon så ni kan se att jag ej blev så brun!
_______________________________________________________________________________________

Saknar Fanny min älskade lilla Tolle!

/ Clara Engström
    

THAILAND 2011














/ Clara Engström
    

RSS 2.0